Kokeile kuukausi maksutta

LVI-rakennuttaja

Janakkalan kunta
Sijainti Janakkala
Päivämäärät Julkaistu 29.3.2023 Hae viimeistään 30.4.2023

Etsimme joukkoomme nykyisen LVI-rakennuttajan eläköityessä:

MÄÄRÄAIKAISTA LVI-RAKENNUTTAJAA 31.12.2025 SAAKKA

Tilapalveluiden rakennuttajatiimissä pääset mukaan rakennuttamaan mm. kunnan tulevia uudisrakennuksia. Tällä hetkellä rakenteilla on Turengin koulu- ja monitoimikeskuksen 1. vaihe, joka valmistuu tämän vuoden kesällä. Kilpailutusvaiheessa on Tervakosken koulu- ja monitoimikeskuksen 1. vaihe. Näiden jälkeen on vuorossa molempien koulujen 2. vaiheet.

Muita tulevia hankkeita ovat mm. uimahallin peruskorjaus tai uudisrakennus, uuden urheilukentän huoltorakennukset ja Turengin koulun liikuntahalli.

Lähiaikoina valmistuneita kohteita ovat mm. Tervakosken terveysasema ja liikuntahalli.

Janakkalan kiinteistöihin ja rakentamiseen voi tutustua kunnan nettisivuilla:
https://www.janakkala.fi/asuminen-ja-ymparisto/kunnan-kiinteistot-ja-rakentaminen/

LVI-rakennuttaja vastaa alansa mukaisista kunnan hankkeiden rakennuttamistehtävistä ja uudiskohteiden työmaa-aikaisesta työmaavalvonnasta. Toimit oman alasi keskeisenä asiantuntijana kunnan rakennuttamisorganisaatiossa ja osallistut suunnittelunohjaukseen.

Tehtävään sisältyy myös hankkeisiin liittyviin hankintoihin ja kilpailutuksiin osallistuminen, sekä mahdollisesti osallistuminen peruskorjauskohteiden toteutukseen ja valvontaan. Myös valmistuneiden kohteiden käyttöönottoon ja takuuaikaan liittyvät asiat kuuluvat tehtävään.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.8.2023-31.12.2025.
Määräaikaisuuden peruste on hankkeiden projektiluonteisuus.

Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä ystävällistä ja ripeää työotetta. Työn luonteen vuoksi on ehdottoman tärkeää, että hallitset myös yksityiskohdat ja olet yhteistyökykyinen ammattilaisten ja käyttäjien kanssa niin suuremmissa kuin pienemmissäkin asioissa.

Toimen kelpoisuusehtona on LVI-alan ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai vastaava aiemman opistotason tutkinto sekä riittävä soveltuva työkokemus (5 v.). Kunta-alan kokemus katsotaan eduksi.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Janakkalan kunta suosii anonyymiä rekrytointia.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät kunta-alan teknisten sopimuksen mukaan.
Toimen tehtäväkohtainen palkka on 3720,00€ kuukaudessa.
Lisäksi maksetaan ammattialalisää, joka on 5-vuoden soveltuvasta työkokemuksesta 8%. Myöhemmin on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen lisään.
Työaika on 36,25h/vk. Työaika on joustava ja osittainen etätyö on mahdollista.

Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus.

Työ vaatii ajokorttia (B) ja oman auton käytön mahdollisuutta.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Esa Heikkinen puh. (03) 680 1320 esa.heikkinen@janakkala.fi

Olet myös halutessasi tervetullut tutustumaan meihin, tiloihimme ja toimintaamme. Eli ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin askarruttaa.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi kautta täältä >. Lomake avautuu 28.3.2023, klo 15.00 ja hakuaika päättyy 30.4.2023 klo 23.59, lomake sulkeutuu hakuajan päättyessä.

Nykyinen LVI-rakennuttaja työskentelee elokuun loppuun saakka ja uuden henkilön olisi tarkoitus aloittaa elokuun alussa, jotta perehdytys saadaan toteutettua hyvin.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat