LVI-rakennuttaja

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 25.3.2021 Hae viimeistään 6.4.2021
 

Kiinnostaako työ LVI-rakennuttamisen laajalla tehtäväkentällä?

Haemme LVI-rakennuttajaa vakituiseen työsuhteeseen hankeyksikkömme LVI-tekniikkatiimiin. Hankeyksikkö vastaa kaupungin talonrakennushankkeiden rakentamisohjelman toteuttamisesta ja sovituista kaupunkikonsernin erillishankkeista kaupungin asettamien tavoitteiden mukaisesti.

Tehtäviisi kuuluu vastata taloprojektien LVI-teknisten töiden rakennuttamisesta (ml. kilpailutus), suunnittelun ohjaamisesta sekä työmaateknisestä valvontatyöstä.

Tehtävän kelpoisuusehto: Soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto (esim. LVI-tekniikan insinööri, -teknikko tai rakennusmestari) sekä kokemusta LVI-teknisestä rakennuttamisesta, suunnittelusta tai urakoinnista.

Lisäksi tehtävässä edellytetään LVI-teknistä kustannuslaskentaosaamista.

Toivomme sinulta hyvää hyvää LVI-tekniikan rakentamisen hallintaa, hyviä ryhmätyö- ja neuvottelutaitoja sekä hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Luemme eduksi RAP-pätevyyden tai muut vastaavat alan pätevyydet.

LVI-rakennuttajan tehtäväkohtainen palkka on 3411,11e/kk + työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Rakennamme maailman toimivinta kaupunkia. Tule osaksi kasvavan Helsingin vaikuttavaa työyhteisöä!

Lue lisää ja hae paikkaa >

Haku päättyy 06.04.2021 klo 16:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi