Kokeile kuukausi maksutta

LVI-suunnittelija

Sweco
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 5.4.2022 Hae viimeistään 25.4.2022

Swecon talotekniikkatoimialan asiantuntijat tarjoavat LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän.

Haemme Helsinkiin

LVI-SUUNNITTELIJAA

Haemme korjaus- ja uudiskohteiden suunnitteluun LVI-suunnittelijoita. Voit sijoittua mieltymyksiesi mukaan toimitila- tai asumiskohteiden suunnitteluun. Mahdollistamme ja tuemme kehittymistäsi uralla eteenpäin. Urakehityksen suuntana voi olla suunnittelutyössä kehittymisen lisäksi kehittyminen kohti projektipäällikkyyttä tai esihenkilönä toimimista. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa ja avoimessa ympäristössä alan parhaiden suunnittelijoiden kanssa. Kohteemme edustavat tyypillisesti vaativia ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia ja korttelikokonaisuuksia. Tietomallintaminen on meille arkipäivää.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin:
https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Tehtävä soveltuu parhaiten AMK- tai DI- LVI-tutkinnon suorittaneelle, kenties muutaman vuoden työkokemusta suunnittelun parissa kerryttäneelle henkilölle. Ennen muuta korostamme kuitenkin avointa ja innokasta asennetta uusien asioiden oppimiseen sekä halua kantaa vastuuta ja kehittyä ammatillisesti.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Torkki, puh. 050 400 5390, etunimi.sukunimi@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 25.4.2022 mennessä.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi