LVI-Suunnittelija, Insinööritoimisto Buildnet Oy

Päivämäärät Julkaistu 18.9.2019 Hae viimeistään 6.10.2019

Insinööritoimisto Buildnet Oy on vuonna 2006 perustettu korjausrakentamiseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Olemme erikoistuneet markkinoiden uusimpiin menetelmiin ja tuotteisiin, jonka ansiosta asiakkaamme säästävät suunnitelmillamme ja valvonnallamme runsaasti aikaa ja rahaa, hyvästä laadusta ja pitkäikäisestä lopputuloksesta kuitenkaan tinkimättä.

Vuoden 2019 arvioitu liikevaihto on n. 1,2 M€ ja meitä on 7 toimihenkilöä. Haemme tiimiimme LVI- Suunnittelijaa. Tehtäviisi kuuluu taloyhtiöiden putkiremonttihankkeiden LVI-suunnittelutehtävät (korjausrakentaminen). Toimit kokeneen LVI-suunnittelupäällikön alaisuudessa, joka on sinulle mentorina.

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-Suunnittelija
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu, toimipiste sijaitsee Itäkeskuksessa
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
  • Soveltuvaa koulutusta: LVI- tai talotekniikan insinöörin tutkintoa AMK/DI.
  • Olet ehtinyt toimia pari vuotta suunnittelutehtävissä, joten kykenet työskentelemään itsenäisesti.
  • Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
  • Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
  • Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.
MITÄ TARJOAMME:

Tulevat työkaverisi ovat kokeneita oman alansa huippuammattilaisia. Mentorit löytyvät siis omasta talosta. Meillä on mahdollisuus kehittyä nykyaikaisten putkiremonttimenetelmien huippuosaajiksi, sillä olemme suunnitelleet ja johtaneet yli 100 vastaavanlaista remonttia viimeisten 4 vuoden aikana. Meillä on paras kokemus kaikista menetelmistä ja siten sinulla on mahdollisuus oppia sellaista, mitä muualla ei voi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 6.10.2019.

Tunnetko jo Värväämö Agentin? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii rakennusalan toimihenkilöille kiinnostavimmat työmahdollisuudet satojen yritysten joukosta. Tutustu ja katso kaikki avoimet työpaikkamme tästä linkistä!

Hae tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi