Kokeile kuukausi maksutta

LVIA-Asiantuntija

Spatium Toimitilat Oy
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 11.10.2022 Hae viimeistään 27.10.2022

Me Spatiumilla teemme työtä arvojemme mukaisesti: AMMATTITAITOISESTI, LUOTTAMUKSELLA JA YHDESSÄ!

Etsimme nyt joukkoomme talotekniikan osaajaa, LVIA-ASIANTUNTIJAA

Arvostamme kokemustasi kiinteistöjen olosuhde- ja energiahallinnasta, sekä ympäristötavoitteista, lisäksi sinulla on kiinteistöautomaatio-osaamista. Tehtävänäsi on toimia talotekniikan asiantuntijana kiinteistöjen ylläpidossa, kunnossapito- ja investointihankkeiden LVIA-rakennuttamisessa sekä tilaratkaisuissa. Talotekniikan asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä Spatiumin tiimin kanssa antaen taloteknistä asiantuntija-apua.  LVIA-järjestelmien osaamisella varmistat kiinteistöjen ylläpidon onnistumisen.Työssäsi tulet vahvistamaan myös energiaratkaisu- ja rakennusautomaatio-osaamistamme. Meillä on Ekokompassi ympäristöjärjestelmä.

Sinulta löytyy kiinteistöteknistä osaamista ja kokemusta ulkopuolisten palveluntoimittajien kanssa toimimisesta. Taskussasi on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja aina parempi, mikäli sinulla on LVIA-tekniikan tutkinto, arvostamme myös FISE pätevyyttä.

Olet kiinnostunut taloudellisten asioiden seurannasta, laatu on sinulle työssäsi tärkeää, ja uskallat tarttua rohkeasti mahdollisiin epäkohtiin.

Odotamme sinulta ennen kaikkea yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa sekä asiakaslähtöistä otetta. Pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi ja käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä.

TERVETULOA JOUKKOOMME!

Huumori ja pilke silmäkulmassa mahtuvat työyhteisöömme, vaikka suhtaudumme työtehtäviimme vakavasti. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvavassa, vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mukavan ja asiantuntevan työyhteisön. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme kattavat työterveyspalvelut sekä henkilöstöedut.

LISÄTIETOJA: toimitusjohtaja Jouni Kanervo, jouni.kanervo@spatium.fi p. 044 716 1638  to 13.10. klo 14-15 ja ti 18.10. klo 13-14

Kerro meille hakemuksessasi, miksi meidän tulisi palkata juuri sinut. Jätä hakemuksesi viimeistään 27.10.2022 tämän linkin kautta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.