Kokeile kuukausi maksutta

Maankäyttöasiantuntija, Tonttiyksikkö

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 7.12.2022 Hae viimeistään 19.12.2022

Espoon kaupungin tonttiyksikkö hakee asuntotonttien luovutustoiminnasta vastaavaa maankäyttöasiantuntijaa kasvavaan ja kehittyvään kaupunkiin.

Maankäyttöasiantuntijana pääset mukaan työhön, jonka vaikutus näkyy kaupungissamme vuosikymmenten päähän. Maankäyttöön liittyvät tehtäväsi kehittävät sinusta alan rautaisen ammattilaisen. Tukena työssäsi on kahdenkymmenen ammattilaisen ydinjoukko ja muut toimialan yhteistyökumppanit.

Vastuullasi ovat asuinkerros- ja rivitalotonttien luovutuksen tonttihaut ja neuvottelut, päätösten valmistelu sekä niihin liittyvien erilaisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen. Olet osaltasi mukana kehittämässä hakumenettelyitämme, niin puurakentamiseen, kestävään kehitykseen kuin myös erilaisiin painotuksiin liittyen. Myös asuntotontteihin liittyvä tonttivarannon kehittäminen on osa toimenkuvaasi. Tätä pääset tekemään yhdessä kaupungin kaavoituksesta ja infrarakentamisesta vastaavien tulosyksiköiden kanssa. Työlläsi on merkitystä koko Espoon kaupungin kasvussa.

Toimipaikkamme sijaitsee moderneissa tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä Otaniemessä.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkiympäristö, Esikunta, Tonttiyksikkö, Tekniikantie 15, 02150, Espoo.
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta toimialueesta. Katsomme eduksi maankäyttö- ja rakennuslain sekä kiinteistönmuodostuslain tuntemuksen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Hakala va. tonttipäällikkö / tonttiyksikkö, etunimi.k.sukunimi@espoo.fi p. 046 877 2956, tavoitettavissa puhelimitse pe 9.12. klo 13-15 ja ke 14.12. klo 15-16. Ensimmäisen kierroksen haastattelut pidetään 4.-5.1.2023.

Lue lisää ja hae tehtävää 9.12. klo 15.45 mennessä täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat