Monipuolisia mahdollisuuksia rakennusalan asiantuntijoille

Päivämäärät Julkaistu 16.10.2018 Hae viimeistään 28.10.2018

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä.

Mitä pääset tekemään?

Meillä on mahdollisuuksia

–       vastaaville, vanhemmille ja nuoremmille työnjohtajille

–       hankintapäälliköille ja -asiantuntijoille

–       laskentapäälliköille ja laskijoille

–       projekti-insinöörille (talotekniikka)

Tutustu tehtäviin ja hae osoitteessa www.skanska.fi/rekry. Rekrytoivat esimiehet kertovat mielellään lisää tehtävistä, tiimeistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana sitoutunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.10.2018 mennessä klikkaamalla nettisivujemme kautta.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi