Myymäläpäällikkö

Ylöjärven Puu Oy
Päivämäärät Julkaistu 15.9.2021 Hae viimeistään 10.10.2021

Haemme nyt Ylöjärven Puulle MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Myymäläpäällikön monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tulosvastuullisessa tehtävässä vastaat kokonaisuudessaan myymälän toiminnasta ja osallistut aktiivisesti myyntityöhön. Sinulla on vahva ote myyntityöhön ja nautit asiakaspalvelusta. Myymäläpäällikön tehtävässä vastuullasi on uusasiakashankinta sekä esihenkilönä toimiminen omalle tiimille. Tehtäviin kuuluvat myös tavaran hallintaan liittyvät tehtävät, muun muassa keräilyt ja rahdit sekä myyntiraporttien laadinta.

Myymäläpäällikkönä vastaat seuraavista kokonaisuuksista:

  • myyntityön ja asiakaspalvelun kehittäminen sekä organisointi
  • uusien asiakkaiden aktiivinen kontaktoiminen
  • verkkokaupan kehittäminen
  • tiimin johtaminen arjessa
  • myymälän konseptoinnin kehittäminen

Etsimämme henkilö on pitkäjänteinen, idearikas sekä omaa motivoituneen asenteen työtä kohtaan. Ammattitaitoisen ja ahkeran tiimin johtaminen sekä uusien ideoiden vieminen käytäntöön käy sinulta luontevasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää päättäväisyyttä, vastuun kantoa sekä aikaansaavaa asennetta. Et pelkää muutoksia ja sinulla on ratkaisut, miten ne viedään myös käytäntöön. Sinulla voi olla työkokemuksen tai koulutuksen kautta hankittu myynnin vahva osaaminen ja ymmärrys puutuotteista.

Työ pitää sisällään asiakaskohtaamisia, joten valmiutta työmatkustukseen edellytetään. Asiakastapaamisten ohella työskentelet Ylöjärven Puun toimipisteellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä luoda kestäviä ja menestyksellisiä yhteistyösuhteita.

Hakemamme henkilö ymmärtää laadukkaan asiakaspalvelun, asioiden soveltamisen käytäntöön sekä aktiivisen myynnin merkityksen. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu Ylöjärven Puulle vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 10.10.2021 mennessä täyttämällä hakemus täältä >

Kerrothan hakemuksessa avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti Nordic Henkilöstöpalveluiden Niina Vuoksi, niina.vuoksi@nordic.fi / 050 411 1878 ja 4.10.2021 klo 14-16 Ylöjärven Puun Mika Marjolahti, mika.marjolahti@ylojarvenpuu.fi / 050 5499457.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi