Myynti- ja markkinointipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 27.8.2018 Hae viimeistään 23.9.2018

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia. Palveluksessamme työskentelee noin 75 rakennuttamisen ammattilaista.

Haemme Helsinkiin myynti- ja markkinointipäällikköä, joka suunnittelee, johtaa ja toteuttaa palveluidemme myynnin ja markkinoinnin tehtävät. Päätehtäviäsi ovat markkinointi, myyntityö, tarjouslaskenta ja asiakkuuksien hoito. Lisäksi osallistut liiketoimintaan liittyviin kehitysprojekteihin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminta-alueiden yksikönpäälliköiden ja toimitusjohtajan kanssa. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen talonrakennuskohteita.

Mikäli sinulla on palveluammatin asenne, olet aktiivinen ja hyvä kommunikoimaan, niin olet melko varmasti etsimämme henkilö. Uskot itseesi ja siihen, että sinulla on mahdollisuus menestyä. Tiedät, että menestyminen vaatii työtä eivätkä tulokset synny odottamalla. Sinulle on luontevaa sopia tapaamisia uusien ihmisten kanssa. Sinulla on analyyttisia taitoja ja työskentelytapasi on tarkka ja sitoutunut. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Suomen kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja työn, jossa sinulla on mahdollisuus menestyä ennennäkemättömällä tavalla. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 23.9.2018 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi