Myyntijohtaja

Päivämäärät Julkaistu 22.3.2019 Hae viimeistään 31.3.2019

Toimintamme kasvaessa haemme rakennusalaa ymmärtävää

MYYNTIJOHTAJAA

Johtamaan valtakunnallista myyntiorganisaatiotamme ja myymään sekä markkinoimaan tuotteitamme ja ratkaisujamme rakennusalan asiakkaillemme. Tarjoamme mahdollisuuden toimia ja kehittyä innostavassa työympäristössä osana kansainvälistä konsernia ja kilpailukyiset edut.

Odotamme sinulta:
• rakennusalan koulutusta tai muun koulutuksen tueksi vankkaa kokemusta ja osaamista rakennusalasta
• kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja myynnin johtamisesta
• kykyä luoda ja kehittää myyntistrategiaa valtakunnallisesti
• tavoitteiden asettamista, seurannan toteuttamista ja myyntipäälliköiden tukemista ja sparraamista tavoitteiden saavuttamiseksi
• osallistumista myös henkilökohtaisesti myyntityöhön
• sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Olet dynaaminen, sosiaalinen, joustava ja sinnikäs myynnin johtaja sekä taitava kommunikoimaan erilaisten henkilöiden kanssa. Sinulta löytyy kykyä kokonaisuuksien hahmottamiseen, strategiseen ajatteluun ja myyntipäälliköiden sparraamiseen. Meillä viihdytään hyvin ja pitkään, koska tuotteemme ovat laadukkaita ja työyhteisömme ja prosessimme tukevat kehittymistä.

Lisätietoja antavat Doka Finlandin toimitusjohtaja Risto Lehikoinen ti 26.3. ja to 28.3. klo 14-17, p. 0400 682 916 sekä MPS-seniorikonsultti Tapio Kivikangas p. 020 746 9456. Hae tehtävää 31.3. mennessä osoitteessa uratori.mps.fi.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi