Myyntipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 20.8.2018 Hae viimeistään 9.9.2018

Toimintamme kasvaessa haemme kahta rakennusalaa ymmärtävää

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vihdin Selkiin ja Tampereen seudulle myymään ja markkinoimaan tuotteitamme ja ratkaisujamme asiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluu tulosvastuullinen myyntityö – toisella myyntipäälliköllä pääkaupunkiseudulla, toisella Tampereen ja Pirkanmaan talousalueella. Perehdyttämisjakson jälkeen saat oman vastuullisen myyntialueen ja asiakkaat. Henkilökohtaisten tavoitteittesi mukaan tarjoamme mahdollisuuden toimia ja kehittyä nopeasti monipuolisessa, haastavassa ja innostavassa työympäristössä vaativiin teknillis-kaupallisiin tehtäviin osana kansainvälistä konsernia.

Haemme joukkoomme henkilöitä, joilla on:

  • rakennusalan koulutus tai muun koulutuksen tueksi vankkaa kokemusta ja osaamista rakennusalasta
  • kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä
  • myynti- ja neuvottelutaitoja erityisesti ratkaisumyynnin näkökulmasta
  • tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä, avoimuutta ja oma-aloitteisuutta
  • kykyä toimia ryhmän jäsenenä

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Tiedät, mitkä asiat ratkaisevat yritysasiakkaan luottamuksen voittamisessa ja ylläpitämisessä kaupan aikaansaamiseksi. Toimit rajatussa kohderyhmässä. Olet dynaaminen, sosiaalinen, joustava ja sinnikäs myyjä sekä taitava kommunikoimaan erilaisten henkilöiden kanssa. Osaat viestiä asiasi selkeästi ja kuunnella saadaksesi selkeän kokonaiskuvan. Meillä viihdytään hyvin ja pitkään, koska tuotteemme ovat laadukkaita ja työyhteisömme ja prosessimme tukevat kehittymistä.

Kiinnostuitko? Jos vielä mietityttää, lisätietoja antavat Doka Finlandin toimitusjohtaja Risto Lehikoinen p. 0400 682 916 maanantaina 27.8. klo 14.30-16.00 ja tiistaina 28.8. klo 14.30-16.00. Lisätietoja saat myös MPS:n seniorikonsultti Tapio Kivikankaalta p. 020 746 9456.

Täytä hakemuksesi 9.9.2018 mennessä ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen >>

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi