Myyntipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 14.9.2018 Hae viimeistään 27.9.2018

Kiilto työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksenä toimintakulttuurimme on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti yhdeksässä maassa Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Yhtenä neljästä liiketoiminta-alueestamme tarjoamme kemiallisia kiinnitys- ja rakenneratkaisuja rakentamisen ammattilaisille. Kasvustrategiamme mukaisesti olemme rakentamassa täysin uutta pumpattavien sementtipohjaisten lattiatasoitteiden myynti- ja asennuskonseptia rakennusliike- ja urakoitsija-asiakkaillemme Suomessa. Haemme uuteen tehtävään rakentamisen liiketoimintaan

Myyntipäällikköä

Luot tehtävässä itsenäisellä ja aktiivisella otteella yhteistyöverkoston sekä etsit jo olemassa olevien, vahvojen asiakassuhteiden lisäksi uusia asiakkaita kotimaan markkinoilta. Vastaat asiakassegmenttisi myynnistä, hallinnoit palvelusalkkua ja tuotat tarvittavaa tietoa tuote- ja ratkaisukonseptin kehittämiseksi yhdessä muun organisaation kanssa. Tärkein tehtäväsi on ymmärtää rakentamisen asiakkaiden liiketoimintaa ja tarjota heille sujuvaa kokonaisratkaisua. Teet yhteistyötä urakoitsijoiden, rakennusliikkeiden ja Kiillon tuotekehityksen, tuotannon, logistiikan ja myynnin kanssa. Lähitulevaisuudessa vastuullasi on oman tiimin rakentaminen.

Lue lisää osoitteessa www.kiilto.com/careers

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi