Myyntipäällikkö

Saint-Gobain Finland Oy
Sijainti Helsinki, Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 7.5.2021 Hae viimeistään 23.5.2021

Osana kansainvälistä Saint-Gobain-konsernia, olemme mukana rakentamassa erinomaisia elinympäristöjä ja parantamassa ihmisten elämänlaatua.
Weber kehittää, valmistaa ja markkinoi monipuolisia rakennustuotteita julkisivuista lattiatasoitteisiin.

Haemme aktiivista, liiketoimintaorientoitunutta ja tavoitteellista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan julkisivu-, laatoitus-, tasoite- ja linjasaneerausurakoitsijoita palvelevaa urakoitsijamyyntiämme. Tiimisi koostuu alan parhaista aluemyyntipäälliköistä, joita luotsaat kohti tavoitteita ja yhteisiä päämääriä. Kehität toimintoa määrätietoisella otteella yhdessä tiimisi ja muun myyntiorganisaation kanssa.

Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä tai Vantaalla.

Ketä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli aikaansaava ja innostava otteesi tarttuu helposti sinua ympäröiviin ihmisiin, johdat tiimiäsi valmentavalla otteella ja saavutat yhdessä tiimisi kanssa teille asetetut tavoitteet. Kuuntelet asiakkaitamme ja muita sidosryhmiä herkällä korvalla jo kehität tuote- ja palvelutarjontaamme vastaamaan myös tulevaisuu­den tarpeita. Tartut vahvalla otteella korjausrakentamisen liiketoimin­nan kehittämiseen jo pystyt muuttamaan mahdollisuudet käytännön tekemiseksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tekninen tai kaupallinen) ja kokemusta rakennusalalta.

Tarjoamme sinulle?

Monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän: myyntipäällik­könä pääset näköalapaikalle rakennusalan johtavaan yritykseen ja pystyt konkreettisesti vaikuttamaan urakoitsijamyynnin kehittämiseen. Ammattitaitoiset ja innostavat työkaverit, erinomainen tekninen tuki sekä osallistava, avoin ja kehitysorientoitunut yrityskulttuuri tarjoavat loistavat puitteet työsi tekemiselle. Meillä on innovatiiviset, vastuulliset ja suorituskykyiset tuotteet ja ratkaisut, joita pääset edustamaan ylpeydellä. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kiinteällä kuukausipalkalla ja hyvät henkilöstöedut.

Lähetä hakemuksesi 23.5.2021 mennessä osoitteessa
https://www.saint-gobain.fi/tyo)o/avoimet_paikat

Lisätietoja tehtävästä antaa
Weberin myyntijohtaja Kim Nylund puh. 040 530 3355 tai
kim.nylund@saint-gobain.com
www.fi.weber

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi