Myyntipäällikkö

Parma Oy
Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 2.8.2021 Hae viimeistään 22.8.2021

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, INFRA

Vastaat sekä olemassa olevien että uusien Infra-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista valtakunnallisesti. Kehität ja ylläpidät asiakas- ja sidosryhmäsuhteita suunnittelijoihin, rakennuttajiin, urakoitsijoihin ja muihin päättäjiin. Varmistat, että Parman organisaation osaamisen tuottama lisäarvo on asiakkaiden saatavilla molempien kannattavuutta parantaen. Huolehdit vastuullasi olevien kohteiden tarjouslaskennan toteuttamisesta ja teet tarjoukset ja käyt kaupalliset neuvottelut asiakkaan kanssa. Raportoit myyntijohtajalle.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset rakennusalan, betoniteknologian ja elementtirakentamisen tuntemusta, vankkoja myynti- ja neuvottelutaitoja ja kykyä johtaa asiakkuuksia asiakkuussuunnitelman mukaisesti. Olet asiantunteva ja vakuuttava ja osaat luoda mutkattomasti suhteita asiakasorganisaatioiden päättäjiin. Tehtävä edellyttää liiketoiminnan ymmärrystä ja kykyä hallita merkittäviä toimituskokonaisuuksia. Tekninen pohjakoulutus antaa tehtävään erinomaiset valmiudet, mutta alan ammattilaisella voi olla taustalla myös kaupallinen tutkinto. Asuinpaikkasi on mieluiten jossain päin Etelä-Suomea.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan betonirakentamisen huippuammattilaisten joukossa. Me parmalaiset hallitsemme elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Parmalta myyntijohtaja Jari Issakainen, puh. 040 579 4926 (mieluiten 5.8.2021 klo 10:00-11:00 tai 17.8.2021 klo 13:30-15:30) sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.8.2021 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

Hakua edistetään jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi pian!

Lue lisää www.parma.fi ja www.consolis.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi