Kokeile kuukausi maksutta

Myyntipäällikkö

Aitoenergia Oy
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2022 Hae viimeistään 9.9.2022

Aitoenergia hakee Myyntipäällikköä

Kiinnostavatko uudet haasteet myynnin ja asiakkaiden parissa? Haluatko mukaan rakentamaan uusiutuvan energian parissa toimivaa ainutlaatuista kasvuyritystä?

Myyntipäällikkönä olet yhdessä rakennusliikkeiden ja asuntosijoittajien kanssa rakentamassa puhtaampaa asuinympäristöä, kumppanuuslähtöisesti. Vastaat asiakkuuksien hoitamisesta ja osallistut Aitoenergian kehittämiseen. Asiakkaitasi ovat Suomen parhaat rakennusliikkeet sekä rakentamiseen sijoittavat tahot.

Meillä myyntityössä onnistuminen tarkoittaa sitä, että onnistumme kestävästi parantamaan asiakasyritystemme liiketoimintaa. Haluamme olla vaikuttamassa erityisesti kestävän kehityksen tavoitteisiin, hankkeiden kannattavuuteen kuin asukastyytyväisyyteen.

Kokemuksesi ja toiveidesi pohjalta säädämme toimenkuvan sinulle sopivaksi.

Odotuksemme

Odotamme sinulta vahvaa tuntemusta rakentamisesta, aitoa kiinnostusta asiakkaita kohtaan sekä ymmärrystä kiinteistösijoittamisesta. Olet määrätietoinen ammattilainen, jolla on kontaktien lisäksi erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot.  Sinulle on mieleistä toimia kasvuyrityksessä.

Aitoenergia työpaikkana

Haluamme olla innostava ja henkilöstöstä välittävä yritys. Emme kangistu kaavoihin. Emme pönötä. Opimme ja saavutamme yhdessä.

Tarjoamme kiinnostavan paikan alan edelläkävijäyrityksessä. Mahdollisuuden oppia uutta. Ja muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Hae!

Valmistele näköisesi hakemus ja toimita se meille. Pyrimme valitsemaan henkilön mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian tai viimeistään 9.9.2022. Yhteydenotot ja hakemukset toimitusjohtaja Tuomas Humalajoki. Sähköposti tuomas.humalajoki@aitoenergia.fi ja puhelin 050 571 4041.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi