Nuorempi työnjohtaja (korjausrakentaminen) – Renevo Oy

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 17.8.2021 Hae viimeistään 12.9.2021

Oletko rakennusmestarin/-insinöörin opintojesi loppuvaiheessa? Haetko ensimmäistä vakituista työpaikkaa opintojesi valmistuttua? Renevo Oy kasvaa ja nyt on tarve junior työnjohtajalle. Tarjolla on vakituinen työsuhde. Renevon liiketoiminta on kasvanut vuosittain n. 30% mikä tarkoittaa sitä, että yrityksestä löytyy monipuolisia urapolkuja. Renevo Oy:n tämän vuoden arvioitu liikevaihto on n. 50 M€. Työsuhteet yrityksessä ovat pitkiä, mikä kertoo siitä, että talossa viihdytään. Työhyvinvointikyselyn NPS tulos oli 78. Työntekijät ovat kiitelleet avoimuutta ja hyvää tiedonkulkua. Tyypillisiä korjauskohteita ovat kerrostalojen perusparannus- ja viihtyvyyskorjaushankkeet, joissa tilaaja vastaa päätöksenteosta. Kohteet sijaitsevat alueella Espoo, Helsinki ja Vantaa.

Vastuullasi junior työnjohtajana on oman osa-alueesi työturvallisuus ja nimettyjen työvaiheiden johtaminen laadullisesti ja kustannustehokkaasti. Pystyt saamaan asiat valmiiksi aikataulun mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluu myös työvaiheiden ennakkosuunnittelu, tavoitteen asetanta ja toteutumisen seuranta. Saat perusteellisen perehdytyksen tehtävään, ja vastuuta sitä mukaa kun olet sitä valmis ottamaan. Talossa on hyvä tiimi, jolta saat ammattitaitoista tukea.

TYÖTEHTÄVÄ: Junior työnjohtaja.
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti syksyn aikana. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Renevo Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

– Olet kerryttänyt käytännön työmaaosaamistasi opiskelun ohella (haalariharjoittelu suoritettu).
– Alan koulutusta, olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
– Olet opintojesi loppuvaiheessa tai jo valmistunut ja sinun on mahdollista tehdä töitä kokoaikaisena työntekijänä.
– Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
– Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
– Kykyä kantaa vastuuta. 

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

– Matala organisaatio ilman hierarkiaa.
– Saat hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
– Palkan lisäksi on tarjolla bonus, jonka tavoitteet on asetettu realistisesti.
– Hyvä työilmapiiri, jossa porukka harrastaa myös vapaalla yhdessä.
– Työsuhde-etuna on mm. liikunta- ja kulttuurisetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio p. 040 508 5162 ja sonja.vainio@varvaamo.fi. Juho Palosaari (23.8. lähtien) p. 050 514 9958 tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Hae työpaikkaa ao. linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 12.9.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Hae tehtävää tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi