Ohjelmapäällikkö

Tampereen kaupunki
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 11.1.2022 Hae viimeistään 25.1.2022

Ohjelmapäällikkö, Hiilineutraali teot-kehitysohjelma

Tampereen kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue

 

Hiilineutraali teot-kehitysohjelman tavoitteena on edistää Tampereen asukkaiden ja yritysten oikeudenmukaista siirtymää kohti hiilineutraalia ja ilmastokestävää yhteiskuntaa. Kehitysohjelmassa kannustetaan asukkaita kestävämpien kulutus- ja liikkumistapojen pariin. Yritysyhteistyössä keskitytään erityisesti kiertotalouden edistämiseen, minkä pohjaksi kaupungilla on valmisteilla koko kaupunkikonsernin käsittävä kiertotaloussuunnitelma. Tampereen tavoite on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Haemme ohjelmapäällikköä Hiilineutraali teot-kehitysohjelmaan määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.3.2022-28.2.2026.

Ohjelmapäällikkönä kuulut ilmasto- ja ympäristöpolitiikan dynaamiseen ja asiantuntevaan tiimimme ja vastaat nelivuotisen, Hiilineutraalit teot -kehitysohjelman taloudesta, raportoinnista ja toteuttamisesta.
Yhdessä kehitysohjelmaan rekrytoitavan viestintä- ja markkinointisuunnittelijan kanssa teette yhteistyötä kaupungin yksiköiden ja muiden sidosryhmien kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävä edellyttää osaamista projektinhallinnasta ja osallistamisesta sekä kokemusta tai vahvaa ymmärrystä asukkaiden käyttäytymisen muutokseen tähtäävän toiminnan suunnittelusta, tuuppauksesta (nudge-menetelmä) ja/tai valintamuotoilusta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin ja suomen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.
Eduksi luetaan kokemus tai kyky soveltaa edellä mainittuja asukkaiden käyttäytymisen muutokseen tähtääviä menetelmiä ja toimintatapoja erityisesti liikkumisen ja kuluttamisen teemoissa. Lisäksi arvostamme myös ymmärrystä kiertotaloudesta ja yritysyhteistyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana kehityspäällikkö Laura Inha,
puh. 040 801 6035.

Hakuaika päättyy 25.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekry.fi palvelun kautta.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi