Oletko koskaan harkinnut vaihtaa työpaikkaa? Lue tämä!

Päivämäärät Julkaistu 26.11.2018 Hae viimeistään 21.12.2018

Värväämö Agentti mullistaa rakennusalan työnhaun

Oletko koskaan harkinnut vaihtaa työpaikkaa? Olet tai et, sillä ei oikeastaan ole väliä. Värväämö Agentti on uusi palvelu, joka etsii rakennusalan toimihenkilöille kiinnostavimmat työmahdollisuudet.

Työpaikan vaihtaminen ei ole aina helppoa. Uusi työ voi herättää epävarmuutta ja kysymyksiä: entä jos en viihdykään uudessa työssä? Usein voikin olla helpompaa vain jäädä vanhaan työhön. Värväämö Agentti -palvelu auttaa juuri näissä tilanteissa.

Ovi auki satoihin yrityksiin yhdellä yhteydenotolla

Värväämön Sonja Vainiolla on yli kymmenen vuoden kokemus vaativista rekrytoinneista niin rakennus- kuin IT-alalta. Lisäksi Vainio toimii vapaa-ajallaan valmentajana ja auttaa ihmisiä löytämään oikeita polkuja urallaan ja elämässään.

”Haluamme Värväämö Agentti -palvelulla löytää ihmisille sellaisia töitä, yrityksiä ja työyhteisöjä, jotka sopivat juuri heidän tarpeisiinsa. Meillä on valmiit kontaktit satoihin erilaisiin ja erikokoisiin alan yrityksiin. Tunnemme yritykset ja niiden tavat toimia. Tämän tiedon avulla voimme auttaa ihmisiä juuri heille sopivimman paikan löytämisessä.”

Värväämö Agentti -palvelu kääntääkin työnhaun asetelman ylösalaisin. Jos ennen etsittiin sopivinta ehdokasta avoinna olevaan työpaikkaan, nyt työnhakijalle haetaan sopivimpia ja parhaita työmahdollisuuksia.

”Ensin tutustumme hakijaan ja kartoitamme hänen osaamisensa ja toiveensa. Mikäli tarvetta on pidemmille pohdinnoille, voimme miettiä yhdessä, mihin suuntaan työuraa kannattaisi kehittää. Tämän jälkeen etsimme sadoista asiakasyrityksistämme ne kiinnostavimmat työmahdollisuudet, jotka parhaiten sopisivat hänelle.”

Kenelle palvelu sopii?

Värväämö Agentti on suunnattu rakennusalan työnjohtajille ja toimihenkilöille, joilla on halu ottaa urallaan seuraava askel. Se palvelee niin opiskelijoita kuin kokeneita ammattilaisiakin. Tyypillisiä nimikkeitä ovat mm. työnjohtaja, työpäällikkö, vastaava mestari, työnjohtoharjoittelija ja hankinta- tai laskentainsinööri.

”Me palvelemme myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät edes vakavasti vielä harkitse työpaikan vaihtoa, mutta joita voisi kiinnostaa, millaisia mahdollisuuksia on tarjolla. Emme velvoita hakijaa mihinkään ja palvelu on hakijalle täysin ilmainen.”

Vainion mukaan rakennusalalla on tällä hetkellä todella paljon töitä tarjolla, mutta juuri sopivinta työtä voi olla vaikeaa löytää. Suuret yritykset myös mainostavat työpaikkojaan paljon, mutta keskikokoiset ja pienemmät yritykset jäävät usein vähälle huomiolle.

”Olemme huomanneet, että työnhakijat eivät usein tunne kuin muutaman alan suurimman yrityksen. Tällöin myös valtaosa kiinnostavista työmahdollisuuksista jää löytymättä. Voi kuitenkin olla, että uralle paras askel löytyisikin vaikkapa keskisuuresta, hieman tuntemattomammasta yrityksestä. Me tuomme myös nämä mahdollisuudet esiin.”

Eikä Värväämö Agentti -palvelu hyödytä vain työnhakijoita. Myös yritykset hyötyvät, kun ne saavat sopivan, motivoituneen ja sitoutuneen työntekijän.

Kiinnostuitko? 

Klikkaa ja tutustu Värväämö Agentti -palveluun! Lue lisää palvelusta ja ota yhteyttä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi