Kokeile kuukausi maksutta

Osastopäällikkö Geotekniikka Infra – osastolle

Sitowise Oy
Sijainti Espoo, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 3.2.2022 Hae viimeistään 7.3.2022

Juuri nyt etsimme osastopäällikköä Geotekniikka Infra -osastolle.

Sitowisen Geotekniikka – palvelualue koostuu kolmesta osastosta: Geotekniikka Infra, Geotekniikka Talo ja Geotekniikka Ympäristö osastoista, jotka tarjoavat asiakkaillemme laaja-alaisesti suunnittelu- ja konsultointipalveluita.

Osastopäällikkönä tulet vastaamaan itsenäisesti osaston johtamisesta ja kehittämisestä. Johdat lähes 40 asiantuntijan kokonaisuutta, jonka toimeksiannot käsittävät infran geotekniikan koko kirjon. Tukenasi johtamisessa ovat apulaisosastopäällikkö, kehityspäällikkö ja kolme ryhmäesimiestä, jotka jo nyt vastaavat ryhmiensä osalta asiantuntijoidemme johtamisesta.

Toimenkuvasi pääpaino on johtaa ja kehittää osastoa osana geotekniikan palvelualuetta.
Tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Budjetointi, talousseuranta ja tilauskannan hallinta
  • Henkilöresurssien hallinta ja yhteensovitus muiden osastojen kesken
  • Osaston sisäisten prosessien hallinta ja parantaminen
  • Uusien palvelutyyppien tunnistaminen ja käynnistäminen
  • Geotekniikka – palvelualueen johtamiseen ja kehittämiseen osallistuminen

Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimenkuvaasi kuuluu, myös suunnittelun ohjaus, suunnitelmien tarkastus, asiantuntijana toimiminen ja projektien johto.

Edellytämme, että olet motivoitunut ja haluat sekä pystyt ottamaan vastuun osastotasolla asiantuntijoiden henkilöstöjohtamisesta, ohjaamisesta, organisoinnista ja toiminnan kehittämisestä yrityksemme periaatteiden mukaisesti.

Toivomme, että voit tehdä työtäsi Espoon tai Tampereen toimipisteeltä.

Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on yli kymmenen vuoden kokemus geosuunnittelusta ja suunnittelun johtamisesta. Kokemus projektien vetovastuusta, organisaation johtamisesta ja FISE Oy:n suunnittelijapätevyydet katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme entistä paremmin, siksi haluamme juuri sinut mukaan joukkoomme! Työssäsi sinua tukee koko Sitowisen monipuolinen ja laaja työyhteisö ja sen yli 60 asiantuntijasta koostuva Geotekniikka -palvelualue. Meiltä löytyy asiantuntemusta hyvin laaja-alaisesti erilaisiin projektihaasteisiin Infra-, Talo- ja Ympäristögeotekniikan osa-alueilta. Uudessa tehtävässäsi sinua odottavat monipuoliset Infrageotekniikaan liittyvät hankkeet ja projektit.

Haluamme auttaa sinut mahdollisimman hyvin alkuun, joten saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää henkilöstöämme heidän rooleissaan niin esihenkilöinä, asiantuntijoina kuin projektien johtajina.

Epäröitkö vielä? Lue lisää meidän tekemisestä ja kuulumisista, ehkä se auttaa päätöksessäsi.

Jätä hakemuksesi täältä > löytyvästä linkistä palkkatoiveineen heti tai viimeistään 7.3.2022.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Osastopäällikkö Mikko Suoranta, p. 040 548 3469. Varmimmin tavoitat hänet sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Meillä noin 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi