Osastopäälliköitä

Päivämäärät Julkaistu 12.10.2018 Hae viimeistään 21.10.2018

OLISITKO SINÄ
YKSI MEISTÄ?

Haemme Helsingin toimipisteeseemme

OSASTOPÄÄLLIKÖITÄ

siltaosastolle sekä uudelle Industrial Construction -osastolle

Osastopäällikkönä vastaat osaston henkilöstöjohtamisesta ja toiminnan kehittämisestä lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. Osastosi liikevaihto syntyy suunnittelu- ja asiantuntijaprojekteista, joiden myynti, johtaminen ja asiakastyytyväisyydestä vastaaminen ovat työtäsi. Osastoihin kuuluu projektipäälliköitä, suunnittelijoita sekä suunnitteluavustajia ja tehtävänäsi on huolehtia, että heillä riittää tekemistä ja työnteon edellytykset ovat kunnossa.

• Kymmenhenkisen siltaosaston vetäjältä odotamme lisäksi siltasuunnittelun teknistä osaamista ja kykyä ohjata suunnittelutyötä.
• Industrial Construction (precast, moduulirakentaminen) -osaston vetäjältä edellytämme lisäksi organisointikykyä, rakennesuunnitteluhankkeiden kokonaisuuksien ymmärtämistä, kykyä toimia kansainvälisissä projekteissa sekä
teräs- ja betonisuunnittelukokemusta.

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolla olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Olemme vastuullinen ja joustava työnantaja, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

TIEDUSTELUT JA HAKEMINEN
Siltaosaston haku päättyy 21.10. ja Industrial Construction -osaston haku päättyy 31.10. Katso lisätietoja ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat.
Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

WWW.SWECO.FI

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi