Päällysrakenneasiantuntija

GRK
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 14.8.2020 Hae viimeistään 31.8.2020

Päällysrakenneasiantuntija

Etsimme ammattitaitoiseen ja kasvavaan joukkoomme päällysrakenneasiantuntijaa!

Mielenkiintoisessa asiantuntijan tehtävässäsi…
 • olet ratageometrian hallinnan ylin asiantuntija sekä työnjohtajien ”tekninen tuki”.
 • tulkitset radantarkastuksen, kävelytarkastuksien ym. mittauksien tuloksia, analysoit niitä ja teet niiden perusteella vuosityöohjelmat.
 • toimit vastuuhenkilönä aliurakoitsijoiden suuntaan esim. tukemistöiden osalta.
 • teet tiivistä yhteistyötä vaihde-, turvalaite- ja hitsauspuolen asiantuntijoiden kanssa moniosaamisen vahvistamiseksi ja resurssien yhteiskäytön varmistamiseksi.
 • teet investointiesitykset päällysrakennetöiden toteuttamisesta.
 • aikataulutat ja yhteensovitat isojen koneiden (etenkin linjatukemiskoneet, vaihdetukemiskoneet ja harjakoneet) liikkumisen alueella yhdessä vastaavien työnjohtajien kanssa.
Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että löydät itsesi seuraavista kuvauksista:
 • Tartut toimeen oma-aloitteisesti ja haluat jatkuvasti oppia uutta.
 • Olet itsenäinen tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.
 • Niin ajattelusi kuin toimintasi on asiakaslähtöistä.
 • Tehokkuutesi ei kärsi kiireenkään keskellä tai paineen alaisena.
 • Ongelmanratkaisukykysi on yksi vahvuuksistasi.

Lisäksi sinulla tulee olla hyvä suomen kielitaito sekä tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta vähintään Uudenmaan kunnossapitoalueella sekä mahdollisuutta joustaa työajoissa. Työnkuva voi pitää sisällään myös yö- ja viikonlopputyötä.

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulle tarjotaan hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus. Työskentelysi tueksi saat osaavat ja mukavat työkaverit sekä GRK:n vahvan organisaation ja partneriverkoston. GRK:lla vallitsee erinomainen yhteishenki sekä positiivinen vire kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostukseksi heräsi, älä epäröi laittaa hakemusta tulemaan! Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen antti.haapalahti@grk.fi. Hakemuksia otamme vastaan 31.8.2020 asti. Ei kannata kuitenkaan turhaan odotella, sillä täytämme paikan heti siihen sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäälliköt Antti Haapalahti, puh. 040 526 2371 ja Eija Laukkanen, puh. 040 658 8465.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi