Kokeile kuukausi maksutta

Pientalorakentamiseen työnjohtaja Uudellemaalle

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 10.5.2022 Hae viimeistään 12.6.2022

Haemme työpäällikkö nimikkeellä toimivaa työnjohtajaa pientalorakentamiseen keskittyneeseen yritykseen Uudenmaan alueelle. Yritys on osa kotimaista konsernia, jolla on vuosikymmenten kokemus pientalojen rakentamisesta. Toimipiste on Vantaalla ja kohteet ovat ympäri Uuttamaata.

Työpäällikön tehtävässä pidät huolen asiakkaiden projektien etenemisestä aikataulussa ja budjetissa pysyen. Vastaat myös yhteistyöstä urakoitsijoiden kanssa ja toimit asiakkaan yhteyshenkilönä projektin alusta aina luovutukseen saakka. Kohteita on tyypillisesti käynnissä useampi samanaikaisesti, joten organisointitaidot ja pientalotyömaiden rakennusvaiheiden tuntemus tulee olla hyvällä tasolla.

Toivomme hakijalta rakennusalan koulutusta (esim. RI/RKM) tai aiempaa pientalorakentamisen puolelta hankittua kokemusta. Tehtävään voidaan harkita myös uransa alkuvaiheessa olevaa rakennusmestaria/-insinööriä. Oma-aloitteisuus, ihmisten kanssa toimeen tuleminen ja asiakaspalveluasenne ovat avaimia työssä suoriutumiseen.

Tarjolla on vakituinen työsuhde suoraan asiakkaamme kirjoilla ja aloitus on sovittavissa joustavasti. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen uuteen työhösi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat kattavat henkilöstöedut käyttöösi (mm. lounas- ja liikuntaedut).

Hae tehtävään nettisivujemme www.varvaamo.com kautta, tai sähköpostitse juho.palosaari@varvaamo.fi. Lisätietoja saat Juholta numerosta 0505149958.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi