Projekti-insinööri

Päivämäärät Julkaistu 17.4.2019 Hae viimeistään 5.5.2019
Haemme LVI- tai sähkötaustaista projekti-insinööriä talotekniikan projektinjohtourakointiin pääkaupunkiseudulle
Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Olemme esimerkiksi mukana rakennustaiteellisesti ja historiallisesti arvokkaan Puistosairaalan peruskorjaushankkeessa. Uudistuva sairaalarakennus tarjoaa tekijöilleen mielenkiintoisia haasteita, esimerkiksi kokonaisvaltaisen tietomallien hyödyntämisen kautta.

Mitä pääset tekemään?

Projekti-insinöörinä työskentelet tiiviissä yhteistyössä työmaan talotekniikka-tiimin kanssa Puistosairaalan kaltaisilla, merkittävillä hankkeilla. Monipuolisessa tehtävässä työskentelet suunnittelunohjauksen, aikataulutuksen ja kustannusvalvonnan parissa. Vastaat osaltasi työmaan valvontatehtävistä ja osallistut lisä- ja muutostöiden käsittelyyn sekä muutossuunnitteluun. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä heidän tarpeitaan vastaavat tilat. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta.

Talotekniikka-yksikkömme toteuttaa hankkeita sekä omana tuotantona että projektinjohtourakointina. Pystymmekin tarjoamaan erilaisia ja eritasoisia tehtäviä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa koulutusta tai loppusuoralla olevia opintoja (esim. DI, sähkö-/LVI-insinööri tai LVI-rakennusmestari)
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus erityisesti talotekniikkaurakoinnin tai -suunnittelun parista.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 5.5.2019 mennessä. Tulosyksikön johtaja Mikko Lehto (p. 0405627539, mikko.lehto@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi