Projekti-insinööri

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 18.3.2021 Hae viimeistään 5.4.2021

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Helsinkiin projekti-insinööriä monipuolisiin rakennuttamisen ja hankkeen johdon avustaviin tehtäviin. Avustat hankkeiden projektipäälliköitä mm. hankinnan, neuvottelujen, aikatauluhallinnan, kustannushallinnan ja dokumentoinnin tehtävissä.

Arvostamme:

  • kokemusta rakentamisen tai kiinteistökehityksen tehtävistä
  • ammattimaista ja sitoutunutta otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • hyvää tietoteknistä osaamista sekä kykyä tuottaa laadukasta tekstiä
  • valmiuksia itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Voit olla alan ammattilainen tai tuoreempi tulokas. Tärkeintä on aktiivinen asenne ja halu kehittyä. Koulutukseltasi olet rakennus-, LVI- tai sähköinsinööri, -DI tai -teknikko, tai olet opinnoissasi loppusuoralla. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittyvässä yrityksessä. Pääset mukaan monipuolisiin rakennushankkeisiin, joissa saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mukavassa työyhteisössämme tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon rakennusalan ammattilaisia.

Hae meille helposti vastaamalla muutamaan hakemuslomakkeen kysymykseen ja liittämällä mukaan CV:si osoitteessa rekry.valvontakonsultit.fi. Hakuaika on 5.4.2021 saakka. Toimithan kuitenkin ripeästi, sillä etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostitse: henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412, anu.karppinen@valvontakonsultit.fi.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia, joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi.  Palveluksessamme työskentelee n. 90 rakennuttamisen ammattilaista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi