Projekti-insinööri

Hartela
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.8.2021 Hae viimeistään 27.8.2021

Haemme Helsingin toimistoomme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ ASUNTORAKENTAMISEN HANKEKEHITYKSEEN

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön työparina hankekehityksessä ja suunnittelunohjauksessa. Tämä luo hyvän pohjan projektipäällikön tehtäviin tulevaisuudessa. Hankekehitysprosessissa pääset mukaan osallistumaan hankkeiden kaikkiin vaiheisiin aina tontin hankinnasta asuntojen luovutukseen asiakkaille.

Olet toimintatyyliltäsi joustava tiimipeluri ja kykenet pitämään useita lankoja käsissäsi. Hankekehitystiimissä projekti-insinöörin tehtäviin kuuluvat mm. suunnittelijayhteistyö, suunnittelun ohjaus, hankkeiden kannattavuuslaskenta sekä yhteistyö viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Kehitämme jatkuvasti hankekehitysprosessiamme ja tämä kehitystyö on olennainen osa projekti-insinöörin toimenkuvaa.

Toivomme, että olet koulutukseltasi arkkitehti tai insinööri.

Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus — onkin tärkeää, että arvomme näkyvät työssäsi. Toivomme, että asuntosuunnittelu on lähellä sydäntäsi ja koet kunnianhimoa luoda hyvin suunniteltuja ja toimivia koteja tuleville asukkaille

Saatat olla hakemamme henkilö, jos olet kiinnostunut rakennetun ympäristön kehittämisestä ja innostut uusista hankkeista sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Työskentelet sujuvasti erilaisten tiimien ja ammattiryhmien kanssa. Seuraat uteliaisuudella yhteiskuntamme sekä rakennus- ja kiinteistöalan kehitystä. Hoidat projektit pitkäjänteisesti loppuun saakka ja suhtaudut vastoinkäymisiin ratkaisukeskeisesti.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätiedot:
hankekehitysjohtaja Johanna Palosaari p. 040 519 5860

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi