Kokeile kuukausi maksutta

Projekti-insinööri

Helsingin Satama Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.1.2023 Hae viimeistään 22.1.2023

Vahvistamme osaajajoukkoamme ja haemme työkaveriksemme 

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Länsisataman kapasiteetin nostaminen projektiin. Haettava tehtävä kuuluu osana Helsingin Satama Oy:n kehittämisohjelmaa olevaan Länsisataman kapasiteetin nostaminen projektiin, joka koostuu kolmesta mittavasta osaprojektista: Satamatunnelista Länsisataman satama-alueelta Länsiväylälle, uudesta Länsisataman terminaali 1:stä sekä Länsisataman laituri- ja kenttäjärjestelyt projektista. Parhaillaan on käynnissä projektiorganisaation rakentaminen sekä osaprojektien konsepti- ja yleissuunnittelu sekä ympäristövaikutusten arviointi- ja lupaprosessit. Satama on uniikki työpaikka, jossa meri-, maa- ja raideliikenne kohtaavat. Pääset mukaan Helsingin kaupungille ja Satamalle merkittäviin rakennushankkeisiin.

Tehtäväkenttäsi laajuus riippuu kokemuksestasi. Toimenkuvaasi voi kuulua projektinjohdon apuna erilaisia projektinhallintaan liittyviä tehtäviä kuten mm. aikataulutusta, hankintoihin osallistumista, dokumentin- ja kustannushallintaa, massataloutta, mutta myös osallistumista projektinjohtajan ”oikeana kätenä” rakennuttamisen ja suunnittelun ohjaukseen ja kokonaishallintaan sekä niihin liittyviin neuvotteluihin. Tehtäväkokonaisuus on monipuolinen ja kiinnostava. Se antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä alan osaajana.

Menestyt tehtävässä parhaiten, mikäli sinulla on rakennus- tai yhdyskuntatekninen korkeakoulututkinto tai AMK/opistoinsinöörin tutkinto, projektiosaamista sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen ja kommunikoit suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Tarjoamme hyvin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Helsingin Sataman kehittämiseen ja pääset kehittymään myös itse. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Länsisataman kapasiteetin nostaminen projektin toimistossa, joka sijaitsee toistaiseksi Eteläsatamassa, mutta siirtyy viimeistään rakentamisvaiheen alettua Länsisatamaan. Monipaikkaisen työskentelymallin mukaisesti osan tehtävistä voit halutessasi tehdä myös kotitoimistolta käsin.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektinjohtaja Ari Parviainen puh 0500 214 904. Odotamme innolla hakemustasi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 22.1.2023 mennessä.

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti. Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lue lisää Helsingin Sataman kehittämisohjelmasta täältä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat