Projekti-insinööri, asiakaspalveluinsinööri/sisustussuunnittelija, vastaava työnjohtaja, tuotantoinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 29.6.2018 Hae viimeistään 15.7.2018

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen: rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

TULE MEILLE!

Haemme kiinteistökehitykseen Helsinkiin
PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
Tehtäviisi kuuluvat asuntohankkeiden suunnittelun ja kustannusten ohjaus yhteistyössä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa, sekä asuntorakennuttamisen kehityshankkeisiin osallistuminen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista sekä kokemusta asuntorakentamisesta. Olet innovatiivinen, systemaattinen ja organisointikykyinen. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen.

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ/SISUSTUSSUUNNITTELIJAA
Vastaat asiakaspalvelusta ja asukasmuutosneuvotteluista yhteistyössä asiakkaiden, myynnin ja työmaiden kanssa asuntorakentamishankkeissamme. Vastaat myös asuntohankkeidemme sisustusratkaisuista sekä asukkaiden yksilöllisten toiveiden mukaisesta sisustussuunnittelusta. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa muutostyöohjeiden laadinta, materiaalitilaukset ja työmaatarkastukset.

Olet hyvät sosiaaliset taidot omaava, kokenut asiakaspalvelun ammattilainen. Pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen. Olet kehityshakuinen, järjestelmällinen ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus, kokemusta asiakasmuutostöiden tekemisestä sekä nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönjohtaja Kari Kuittinen, puh. 040 142 4800, kari.kuittinen@peab.fi.

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV 15.7.2018 mennessä osoitteessa peab.fi/tyopaikat

Haemme Oulun yksikköömme
VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA
Johdat hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet joustava, sitoutunut ja kehityshenkinen sekä laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Sinulla on rakennusalan koulutus ja kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista.

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ
Tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulu- ja kustannusseuranta sekä hankintojen tekeminen. Hoidat myös perehdyttämiseen ja tiedottamiseen liittyviä tehtäviä sekä osallistut työmaan työturvallisuuden ylläpitoon.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja kykenet toimimaan ajoittain hektisissäkin tilanteissa.

Lisätietoja tehtävistä antavat työpäällikkö Hannu Pesonen, puh. 040 099 8480, hannu.pesonen@peab.fi ja yksikönjohtaja Seppo Klemettilä, puh. 040 703 4000, seppo.klemettila@peab.fi.

Hakemukset ja CV 15.7.2018 mennessä osoitteessa peab.fi/tyopaikat

Haemme Kuopion yksikköömme
PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
Tehtäviisi kuuluvat suunnittelun ohjaukseen osallistuminen projektin alusta alkaen sekä asukasmuutostöiden hallinta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta asuntohankkeiden suunnitteluttamisesta ja kustannusten hallinnasta. Olet innovatiivinen, systemaattinen ja organisointikykyinen. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja pystyt hallitsemaan
useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen.

Lisätietoja tehtävistä antavat yksikönjohtaja Juha Kuparinen, puh. 050 539 6795, juha.kuparinen@peab.fi ja projektipäällikkö Petteri Murtonen, puh. 040 767 6103, petteri.murtonen@peab.fi.

Hakemukset ja CV 5.8.2018 mennessä osoitteessa peab.fi/tyopaikat

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä suuressa pohjoismaisessa rakennuskonsernissa sekä osaavan työyhteisön tuen mielekkäässä työympäristössä.

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi