Projekti-insinööri (asuntoprojektikehitys)

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2021 Hae viimeistään 14.2.2021

 

Haemme projekti-insinööriä asuntoprojektikehitystiimiimme Tampereelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja 5000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan. Otamme ensimmäisenä toimijana Suomessa RTS-ympäristöluokituksen myytävään tuotantoon käyttöön Ranta-Tampellan Kaplanissa.

Mitä pääset tekemään?

Projekti-insinöörinä pääset mukaan kehittämään moderneja koteja ja viihtyisiä asuinalueita osana asuntoprojektikehitystiimiämme. Olet mukana Skanska Kotien projekteissa niiden ensimetreiltä luovutukseen saakka: tuet maanhankintaa, osallistut ja ohjaat suunnittelua, teet kustannuslaskelmia ja -seurantaa sekä huolehdit dokumentaatiosta. Yhdessä myynnin ja markkinoinnin kanssa varmistatte, että ostajien kiinnostus herää ja ihmiset löytävät tulevat kotinsa helposti. Ensimmäinen kohteesi tulevat olemaan Tampereen Härmälänrannan alueella, jonka kehityksestä ja rakentamisesta Skanska on vastannut jo 15 vuoden ajan. Tarpeen mukaan tuet kollegoitasi muissa alueen töissä. Teet tiivistä yhteistyötä esimerkiksi maanhankinnan, myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun sekä työmaatiimien kanssa.

Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan; Kokeneemmalle ja osaavammalle henkilölle tarjoamme haastavampia tehtäviä, kun taas vähemmän aiheeseen vihkiytynyt voi aloittaa helpommasta päästä. Projekti-insinöörinä saat mahdollisuuden vaikuttaa ja jättää kädenjälkesi. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä, työturvallisuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Saat kattavan perehdytyksen, erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä tiimisi tuen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI, arkkitehtuuri)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi työmaalta tai rakennuttamisen parista
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus rakennushankkeen suunnittelunohjaustehtävistä sekä rakennustekniikan, talouden ja/tai sopimusosaaminen.

Haluatko tehdä tulosta osana monimuotoista ja hyväksyvää työyhteisöä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.2.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta.

Projektipäällikkö Harri Hokkanen (p. 040 835 6297, harri.hokkanen@skanska.fi) ja tulosyksikön johtaja Toni Tuomola (p. 040 754 3045, toni.tuomola@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeistamme. Tavoitat Harrin parhaiten ma 1.2. klo 12-16, to 4.2. klo 9.30-11 tai ma 8.2. klo 8-16. Toni on tavoitettavissa parhaiten ti 2.2. klo 16-17, ke 3.2. klo 16-17 tai ma 8.2. klo 14-15. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: project development, homes, residential area, construction, urban planning

Asiasanat: rakentaminen, rakennuttaminen, aluesuunnittelu

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi