Kokeile kuukausi maksutta

Projekti-insinööri korjausrakentamiseen

Kirkkonummen kunta
Sijainti Kirkkonummi
Päivämäärät Julkaistu 6.9.2023 Hae viimeistään 19.9.2023

Kirkkonummen kunta hakee aktiivista ja innostunutta projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummen kunnan toimitilapalveluiden yksikköön.

Voit olla taustaltasi kokenut rakennuttaja, mutta myös esimerkiksi valvoja, työmaainsinööri tai muu rakennusalan ammattilainen. Asenne ja tekemisen meininki ratkaisee.

Tehtäviin kuuluu korjausprojektien rakennuttamistehtävät pienemmistä korjaustöistä aina kokonaisvaltaiseen peruskorjaukseen, suunnittelun ohjaus, urakka-asiakirjojen laatiminen, urakoiden kilpailuttaminen ja valvonta sekä taloudellinen seuranta. Perehdyt aluksi tehtävään ja kunnan toimintaympäristöön huolella. Sen jälkeen pääset aloittamaan ensimmäisen projektisi suunnittelun. Projektien kohteina ovat koulut, päiväkodit ja muut kunnalliset rakennukset.

Projekti-insinöörin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknikkotasoinen rakennusalan tutkinto ja vähintään kolmen vuoden kokemus rakennusalan toimihenkilön tehtävistä.

Töiden hoitaminen edellyttää rakennusalan osaamista, hyviä tietotekniikan perustaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyä ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi ja kielitaitoa on mahdollista kehittää työn ohessa.

Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työmaat ovat ympäri kuntaa.

Arvostamme aikaisempaa työmaakokemusta, hankintaosaamista ja korjausrakentamisen tuntemusta. Arvostamme myös kokemusta kunnallisen hallintomenettelyn tuntemisesta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vastuullisen ja itsenäisen roolin tilaajan organisaatiossa. Tarjoamme myös tiimin tuen, jossa sinua odottaa mukavia ja kokeneita ammattilaisia. Tehtävässä on julkisen sektorin hyvät lomaedut, selkeät työehdot ja työterveyshuolto. Kirkkonummen kunta on vakaa työnantaja.

Palkkaus on Kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukainen ja tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan 19.9.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 546273).

Lisätietoja Kirkkonummen kunnalla antaa rakennuttajapäällikkö Hanne Nylund (etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi) (p. 040 1269 688).

Kirkkonummi on kasvava, elinvoimainen ja kaksikielinen kunta, jonne muutetaan arjen sujuvuuden, turvallisuuden ja luonnonläheisyyden vuoksi. Rakennushankkeissa painotamme kestävää kehitystä ja elinkaarimallia. Hakemamme projekti-insinöörin työllä on suora vaikutus kuntalaisten arkeen ja hyvinvointiin.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat