Projekti-insinööri, projektipäällikkö ja rakennustöiden valvoja

Päivämäärät Julkaistu 2.1.2020 Hae viimeistään 26.1.2020

Indepro Oy on rakennuttamiseen, projektinjohtoon ja työmaavalvontaan keskittynyt arvostettu konsulttitoimisto. Yritys on riippumaton ja itsenäinen alan ammattilaisten asiantuntijayritys.

Etsimme joukkoomme vahvistukseksi
Projekti-insinööriä, projektipäällikköä ja rakennustöiden valvojaa

Projekti-insinööriksi haemme rakennuttamisesta kiinnostunutta henkilöä, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus rakennusalalta. Tehtävänäsi on toimia avustavissa rakennuttamistehtävissä ja tavoitteena kehittyä itsenäiseksi projektipäälliköksi.

Projektipäälliköksi haemme henkilöä, jolla on hyvä rakennuttamisosaaminen ja kyky johtaa projekteja itsenäisesti. Projektit valikoidaan kokemuksesi mukaan.

Rakennustöiden valvojaksi haemme rakentamisen osaajaa, joka haluaa kehittyä työmaavalvonnan ammattilaiseksi tai on jo sellainen. Aiempi kokemus valvojan tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Edellytämme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä halua jatkuvaan kehittymiseen. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä kirjallisia taitoja. Lupaamme uusia haasteita myös kokeneille ammattilaisille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi arvostetussa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme innostavan ja kunnianhimoisen työyhteisön sekä monipuoliset työsuhde-edut. Hankkeemme ovat monipuolisia uudis- ja korjausrakennushankkeita, jotka painottuvat liike- ja toimitiloihin.

Lähetä hakemuksesi 26.1.2020 mennessä osoitteeseen
Indepro Oy, Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki tai jani.rantala@indepro.fi
Tiedusteluihin vastaa Jani Rantala 041 515 2435

www.indepro.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi