Projekti-insinööri/projektipäällikkö

Hartela
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 4.6.2021 Hae viimeistään 16.6.2021

Haemme projekti-insinööriä/
projektipäällikköä asuntorakentamiseen Turkuun!

Olemme Suomalainen perheyhtiö ja työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin: rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin.

Projekti-insinöörinä/ projektipäällikkönä toimit rakennuttajapäällikön työparina hankekehityksessä ja suunnittelunohjauksessa. Hankekehitysprosessissa pääset mukaan rakennuttamaan omaperusteisia hankkeitamme ja osallistumaan kaikkiin vaiheisiin, painottuen tuotannon aikaiseen suunnittelunohjaukseen. Hankekehitystiimissä projekti-insinöörin/projektipäällikön tehtäviin kuuluvat mm. suunnittelun hankinta, suunnittelun ohjaus, hankkeiden kannattavuuslaskenta sekä yhteistyö viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta projekti-insinöörin tai työnjohdon tai työmaainsinöörin tehtävistä työmaalla, sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin, DI:n tai muuta tehtävään soveltuva korkeakoulutusta. Saatat olla hakemamme henkilö, jos olet kiinnostunut rakennetun ympäristön kehittämisestä ja innostut uusista hankkeista sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Työskentelet sujuvasti erilaisten tiimien ja ammattiryhmien kanssa. Seuraat uteliaisuudella yhteiskuntamme sekä rakennus- ja kiinteistöalan kehitystä. Hoidat projektit pitkäjänteisesti loppuun saakka ja suhtaudut vastoinkäymisiin ratkaisukeskeisesti. Haluat myös ymmärtää asiakasta ja tuottaa hänelle lisäarvoa.

Toimenkuvaasi vastaavan palkan lisäksi tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja hyvät työkaverit. Lisäksi meillä on huippumielenkiintoisia projekteja ja monipuoliset edut. Olemme ketterä perheyritys, joka tarjoaa suuren rakennuskonsernin tehokkaat järjestelmät ja kehitysmahdollisuudet. Hartelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin laadukasta johtajuutta kehittämällä, laajalla terveysturva- ja vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä liikunta- ja kulttuurietuuksin.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoiveella 16.6.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä rakennuttajapäällikkö Seppo Saaristoon puhelimitse 050-4333382.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi