Projektiarkkitehti

Päivämäärät Julkaistu 8.2.2019 Hae viimeistään 31.3.2019

Haemme projektiarkkitehtia Turun arkkitehtiryhmään. Työsi sisältää asunto- ja toimitilasuunnittelun tehtäviä ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tehtävässäsi olet osa luovaa tiimiä, jossa suunnittelua tehdään tiiviissä monialaisessa yhteistyössä.

Toivomme sinulta

Arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutuksen lisäksi kokemusta asunto- ja toimitilasuunnittelun tehtävistä. Olet luova tiimipelaaja, jolla on kyky löytää paras suunnitteluratkaisu yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Sujuva ArchiCAD-taito on tehtävässä menestymisen edellytys, tietomalliosaaminen luetaan eduksi. Olet ulospäinsuuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle

Projektiarkkitehtina olet osa monialaista ja innovatiivista työyhteisöä, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa suunnittelutehtävissä läheisessä yhteistyössä muiden alojen suunnittelijoiden kanssa. Pääset mukaan motivoituneeseen ja innostuneeseen ilmapiiriin ja saat mahdollisuuden itsekin kehittyä suunnittelun moniosaajana. Meillä pääset etenemään nopeasti vastuullisiin suunnittelukohteisiin. Tarjoamme monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa

Suunnittelujohtaja Juha Vihma 050 500 0011 tai juha.vihma@optiplan.fi

Ryhmäpäällikkö Kimmo Köpilä 050 558 0408 tai kimmo.kopila@optiplan.fi

Hae

Hakuaika päättyy 31.3.2019. Lähetä hakemuksesi kuitenkin nopeasti, sillä haastattelemme ja täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa.

Hae paikkaa tästä

Optiplan suunnittelee parempaa ja paremmin. Olemme valtakunnallisesti toimiva asunto-, toimitila- ja korjausrakentamisen monialasuunnittelija ja asiantuntija. Nyt etsimme vahvistusta noin 170 ammattilaisemme joukkoon. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

 

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi