Kokeile kuukausi maksutta

Projektijohtaja

Skanska
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 26.1.2023 Hae viimeistään 19.2.2023

 

Haemme projektijohtajaa Pirkanmaan toimitilahankkeiden pariin

Pirkanmaan yksikössä pääset mukaan alueen kiinnostavimmille, monipuolisille ja merkittäville hankkeille, jotka jäävät elämään toimivina sairaaloina, nykyaikaisina toimistoina, eläväisinä hotelleina ja vilkkaina kauppakeskuksina. Viimeisimpiä toimitilarakentamiskohteitamme ovat esimerkiksi Nokialle rakennettava hyvinvointikeskus ja Technopolis Asemakeskus sekä hotelli Ilveksen saneeraus Tampereella.

Projektijohtajana saat vastuullesi erikseen nimetyn hankkeen kokonaisuudessaan. Tehtävässäsi vastaat projektin kaupallisista neuvotteluista ja sopimuksesta, johdat projektiorganisaatiota sekä varmistat, että tiimilläsi on edellytykset onnistua. Huolehdit, että hanke etenee sille asetettuihin tavoitteisiin ja että asiakas on tyytyväinen niin toimintaamme kuin lopputulokseenkin. Seuraat hankkeen etenemistä niin laadun, talouden kuin aikataulunkin osalta – unohtamatta työturvallisuutta ja ympäristönäkökulmia. Edustat Skanskaa hankkeen ohjausryhmässä, johtoryhmässä ja työmaakokouksissa sekä tarpeen mukaan muissa foorumeissa. Vastaat myös projektiin liittyvistä sidosryhmä- ja asiakassuhteista sekä hankkeen tiedottamisesta. Luot työlläsi edellytykset onnistuneelle projektille, joka täyttää myös tilaajan vaatimukset. Tavoitteesi on selkeä; Kun hanke ja ihmiset onnistuvat, sinä onnistut.

Etsit ja kehität aktiivisesti myös uusia projektikohteita itsenäisesti sekä yhteistyössä muiden Skanskan yksiköiden kanssa ja oletkin omimmillasi hankeneuvotteluissa.

Meillä saat mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin ja merkittäviin hankkeisiin vakaan ja pitkäjänteisen yhtiön palveluksessa. Vastuullisessa tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan sekä rakentamaan voittavaa tiimiä hankkeille. Saat asiantuntevan ja vahvan tiimin ympärillesi ja pääset osaksi välittävää työyhteisöä.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi.
  • vankkaa kokemusta ja tuloksekkaita näyttöjä vaativien toimitilahankkeiden projektinjohtotehtävistä, esimerkiksi työ- tai projektipäällikkönä tai projektijohtajana.
  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rakennusinsinööri tai DI).
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista työskentelyotetta – autat asiakastamme onnistumaan liiketoimintalöhtöisellä otteella.
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja esihenkilötaitoja – luotsaat tiimisi onnistuneesti yhteisiin onnistumisiin.

Haluatko tehdä työtä osana välittävää työyhteisöä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin – meillä työsi jää elämään!

Lisätietoja tehtävästä:

Tulosyksikön johtaja Perttu Pitkälä (p. 040 571 2799, perttu.pitkala@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat