Projektinjohtaja

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 21.9.2020 Hae viimeistään 8.10.2020

Helsingin kaupunginkanslian talous- ja suunnitteluosastoon kuuluva aluerakentamisyksikkö vastaa aluerakentamisprojektien ja erikseen sovittujen kaupunkikehityshankkeiden suunnittelun ja toteutuksen johtamisesta, asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamisen koordinoinnista, sekä aluerakentamisprojektien investointitalouden suunnittelusta ja ohjaamisesta. Projektimaisen toteutusmallin tarkoituksena on varmistaa kaupungin strategiaohjelman tavoitteiden toteutuminen alueiden kehittämisessä hyvässä yhteistyössä rakennuttajien, asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla eurooppalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Kaupunginkanslia, Talous- ja suunnitteluosasto, Aluerakentaminen

Projektijohtaja

Tehtävässä toimit Länsisataman aluerakentamisprojektin johtajana. Länsisatama on Helsingin suurimpia aluerakentamisprojekteja ja alueelle rakentuu koteja 30 000 uudelle asukkaalle ja toimitiloja 20 000 työntekijälle vuoteen 2035 mennessä. Projektinjohtaja johtaa ja koordinoi alueen suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä kaupungin organisaation ja yksityisen sektorin yhteistyökumppaneiden kanssa. Odotamme sinulta laaja-alaista kaupunkikehittämisen osaamista ja, että tunnet hyvin rakentamisen ja kaupungin toimintaympäristön. Lisäksi sinulla on yhdyskuntatekniikan tuntemusta, kokemusta investointien hallinnasta sekä kokonaiskuva maankäytön ja rakentamisen prosesseista. Sinulla on kokemusta verkostojohtamisesta, julkisen ja yksityisen toimijan yhteistyöstä sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme itsenäistä ja tavoitteellista toimintatapaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus on ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta johtamistehtävistä sekä suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito luetaan eduksi. Tehtävä on avoin ja täytetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluerakentamispäällikkö Outi Säntti p. 040 596 9353 keskiviikkona 30.9. klo 8-9 ja perjantaina 2.10. klo 8- 9

Hakuaika päättyy 8.10. klo 16.00. Lue lisää kaupungin rekrytointisivuilta osoitteessa
helsinkirekry.fi. Työavain KANSLIA-04-5-20  ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi