Kokeile kuukausi maksutta

Projektinjohtaja

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.5.2023 Hae viimeistään 8.5.2023

Kiinnostaisiko sinua työ infran taitorakenteiden omaisuudenhallinnan ja kunnossapidon parissa?

Nyt haemme asiantuntevaan joukkoomme projektinjohtajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Toimit osana taitorakenneasiantuntijaryhmää omaisuudenhallinnan laajassa tehtäväkentässä. Kaupunkiympäristön toimialan hallitseman taitorakenneomaisuuden jälleenhankinta-arvo on lähes 2 miljardia euroa. Tehtävään kuuluu mm. taitorakenteiden (sillat, tuki- ja rantamuurit, laiturit, tunnelit jne.) kunnossapitoon liittyvä suunnitteluttaminen ja asiantuntijatehtävät sekä rakenteiden kunnonhallinnan ja kunnossapidon järjestäminen.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Moderni toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on myös etätyömahdollisuus.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran! Meillä pääset vaikuttamaan, millainen on tulevaisuuden Helsinki.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (tai aiempi vastaavan tasoinen teknisen alan tutkinto sillanrakennustekniikan, rakenteiden mekaniikan tai rakennetekniikan alalta).

Tehtävässä edellytetään kokemusta taitorakenteiden suunnittelusta, tarkastamisesta tai rakentamisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää taitorakenteiden suunnitteluperusteiden sekä suunnittelua ja korjaamista koskevien ohjeiden ja tarkastusjärjestelmän tuntemusta.

Luemme eduksi, jos sinulla on hyvät yhteistyötaidot, kykyä analyyttiseen ongelmanratkaisuun, kirjallista taitoa sekä projektinjohto-osaamista.

Jäikö jotain mietityttämään?
Lisätietoja voit aina kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajat löydät alta. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus tai vinkkaa hausta eteenpäin. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä täältä > hakemuksesi 8.5.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Eero Sihvonen, projektinjohtaja, 09 310 39448
Riku Kytö, projektinjohtaja, 09 310 39949
Timo Rytkönen, yksikön päällikkö, 09 310 38567 (2.5. alkaen)

 https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat