Projektinjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 14.12.2018 Hae viimeistään 6.1.2019

Haemme Helsinkiin kokenutta rakennuttamisen projektinjohtajaa. Voit olla erikoistunut joko palvelurakennus-, toimitila- tai asuntohankkeisiin. Johdat hankkeita tiimisi kanssa, johon kuuluvat tyypillisesti projektipäällikkö, projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Toimit hankkeissa johtavana konsulttina ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Edellytämme sinulla olevan:

  • joko rakennusalan tai taloteknisen alan DI tai insinööritutkinto
  • RAP tai RAPS pätevyys
  • vähintään 10 vuoden kokemus rakennuttamisen tehtävistä
  • hyvät kommunikointitaidot
  • hyvät tietotekniset taidot
  • ­­­sujuva suomen kielen taito

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa ja tuottamaan kiinteistöjä, joissa ihmiset viihtyvät. Saat käyttöösi alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Helsingin toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 6.1.2019 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh. 044 7799202.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi