Projektinjohtaja, Raide-Jokerin aluerakentamisprojekti

Helsingin kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 7.10.2021 Hae viimeistään 22.10.2021

Helsingin kaupunginkanslian talous- ja suunnitteluosastoon kuuluva aluerakentamisyksikkö vastaa aluerakentamisprojektien ja erikseen sovittujen kaupunkikehityshankkeiden suunnittelun ja toteutuksen johtamisesta, asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamisen koordinoinnista, sekä aluerakentamisprojektien investointitalouden suunnittelusta ja ohjaamisesta.

Raide-Jokerin varteen rakentuu koteja 15 000 uudelle asukkaalle ja toimitiloja 13 000 työntekijälle vuoteen 2035 mennessä. Raide-Jokerin kehitysvyöhyke on yksi Helsingin merkittävimpiä aluerakentamisprojekteja.

Haemme Raide-Jokerin aluerakentamisprojektin projektinjohtajaa

Projektinjohtajana johdat ja koordinoit alueen suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä kaupungin organisaation ja yksityisen sektorin yhteistyökumppaneiden kanssa. Projektimaisen toteutusmallin tarkoituksena on varmistaa kaupungin strategiaohjelman tavoitteiden toteutuminen alueiden kehittämisessä hyvässä yhteistyössä rakennuttajien, asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla eurooppalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Odotamme sinulta laaja-alaista kaupunkikehittämisen osaamista, ja tunnet hyvin rakentamisen ja kaupungin toimintaympäristön. Lisäksi sinulla on yhdyskuntatekniikan tuntemusta, kokemusta investointien hallinnasta sekä kokonaiskuva maankäytön ja rakentamisen prosesseista.

Toivomme, että sinulla on kokemusta verkostojohtamisesta, julkisen ja yksityisen toimijan yhteistyöstä sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme itsenäistä ja tavoitteellista toimintatapaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus on ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus johtamistehtävistä.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty työhöntulotarkastuslausunto ennen työn aloittamista. Koeaika on 6 kuukautta.
Tehtäväkohtainen palkka on 5739,58€.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluerakentamispäällikkö Outi Säntti p. 040 596 9353 tiistaina 12.10. klo 8.30-9.30 ja torstaina 14.10. klo 10-11.

Hakuaika päättyy 22.10.2021 klo 16.00. Lue lisää osoitteesta helsinkirekry.fi. Työavain KANSLIA-04-4-21 ohjaa sinut suoraan hakuilmoitukseen. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi