Projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 3.9.2018 Hae viimeistään 21.9.2018

Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvassa tilapalvelussa on haettavana

Hyvinvointikeskushankkeen projektipäällikön määräaikainen toimi ajalle 1.9.2018 -31.12.2020.

Nokian kaupungin tilapalveluilla on valmisteltavana ja rakennutettavana merkittäviä tilateknisiä investointihankkeita, kuten uusi kirjasto, useiden koulujen rakennushankkeet ja hyvinvointikeskus.

Hyvinvointikeskus on laajuudeltaan ja luonteeltaan merkittävä hanke Nokian kaupungille. Hyvinvointikeskuksen arvioitu kokonaiskustannus on alustavan arvion mukaan noin 28 miljoonaa euroa. Hyvinvointikeskuksen toteuttamiseen liittyy olennaisesti myös väistötilojen suunnittelu ja toteutus.

Hyvinvointikeskushankkeessa tarvitaan sosiaali- ja terveystoimen rakentamisen erityisosaamista ja hankkeen koordinointi vaatii panostusta, jotta hankkeen tarkoituksenmukaisuus, toiminnallisuus, laatu ja kustannustenhallinta voidaan varmistaa. Hyvinvointikeskushankkeen projektipäällikkö sijoittuu tilapalveluiden tulosalueelle tilapalvelupäällikön alaisuuteen ja vastaa hankkeen projektinhallinnasta.

Tehtävään vaaditaan vähintään ammattikorkeakoulussa suoritettu insinöörin tutkinto, kokemusta julkisesta rakennuttamisesta sekä projektihallintaosaamista.

Eduksi katsomme kokemuksen sosiaali- ja terveydenhuollon rakennushankkeista sekä näytöt vastaavien vaativien hankkeiden vastuutehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä hahmottaa suuria ja monimutkaisia kokonaisuuksia, vahvaa projektinhallintaosaamista ja erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveyshuolto) terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti 21.09.2018 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää ansioluettelo.

Lisätietoja antaa tilapalvelupäällikkö Jari Lehtonen, puh. 040 7799 184, tai talousjohtaja Mikko Koskela 040-1334422. Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi