Projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 15.4.2019 Hae viimeistään 14.5.2019
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Hämeenlinna, (Oulu, Seinäjoki tai Kuopio)

HAEMME projektipäällikköä NHK-Keskus Oy:n Robora-tiimiin vakituiseen työtehtävään.

VASTAAT täysautomaattisten robottilypsypihatoiden rakennusprojektien toteutuksesta. Hoidat noin 1,5 miljoonan euron arvoisia projekteja, viidestä kymmeneen kohdetta vuodessa.

OLET jo valmis rakennusalan ammattilainen. Sinulla on näytöt rakennusprojektien johtamisesta, tavaran hankinnasta ja urakkaneuvotteluista. Olet organisointikykyinen tiimipelaaja ja otat vastuun laajasta kokonaisuudesta. Uskallat tarttua haasteisiin, mutta et tarvittaessa pelkää pyytää apua.

EDELLYTÄMME rakennusalan tai teknisen alan koulutusta sekä CAD- tai muun suunnitteluohjelman tuntemusta.

TARJOAMME paikan kehittyvässä, kasvavassa sekä tulosta tekevässä osastossamme, nuorekkaassa suomalaisessa perheyrityksessä. Meillä saat vastuuta ja tulosta tehdessäsi myös vapauden suunnitella omat työsi.

OSASTOMME koostuu seitsemästä ammattilaisesta. Vastaamme yrityksen maatalousrakennusten ja biolämpökattiloiden myynnistä. Olemme asiakkaiden kokonaisvaltainen kumppani ja otamme vastuun suunnittelusta aina käyttöönoton jälkeiseen neuvontaan asti. Rakennuskokonaisuuksien lisäksi toimitamme laadukkaita laitteita ja järjestelmiä mm. lietteidenkäsittelyyn, eläinten ruokintaan sekä rakennusten ilmanvaihtoon.

Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta työsi edellyttää paljon matkustamista, joten asuinpaikkasi voi olla myös lähellä Oulun, Seinäjoen tai Kuopion toimipaikkaamme.

Lisätietoja antaa Robora-myyntijohtaja Pekka Kerkola 040 7420 596, pekka.kerkola(at)nhk.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si heti palkkatoiveineen sähköpostilla pekka.kerkola(at)nhk.fi, kuitenkin viimeistään 14.5.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi