Projektipäällikkö

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä
Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 16.12.2020 Hae viimeistään 10.1.2021
HÄMEENLINNAN SEURAKUNTAYHTYMÄSSÄ on haettavana
määräaikaisen (36 kk)

projektipäällikön

työsuhde uudis- ja korjausrakentamisen hankkeisiin.

Määräaikaisen projektipäällikön tehtävänä on vastata seurakuntayhtymän uudishankkeiden eteenpäin viemisestä vuosina 2021-2023 sekä osallistua nykyisten rakennusten kunnossa- ja ylläpitohankkeisiin. Vuonna 2021 keskeisin käynnistyvä hanke on Lammille rakennettava uusi seurakuntatalo. Lisäksi projektipäällikön tehtäviin kuuluu asioiden valmistelu kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan päätettäväksi sekä niiden esittelijänä toimiminen.

Määräaikaisen projektipäällikön tulee olla rakennustekniikan korkeakouluntutkinnon tai aiemman vastaavan opistotutkinnon suorittanut henkilö. Eduksi katsotaan aiempi toiminta rakennuttajakonsulttina, projektijohto-tehtävissä tai vastaavana työnjohtajana vaativan luokan pätevyyden kohteissa. Valittavalla tulee olla riittävä työkokemus sekä hallinnollisten ja taloudellisten asioiden tuntemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä ja halua toimia itsenäisesti organisaatiomme johtotehtävissä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös kokemusta julkishallinnosta ja julkisten hankintojen hankintamenettelystä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaan, hakijan tulee esittää palkkatoiveensa. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla ja valitun on ennen työn aloittamista toimitettava seurakuntayhtymälle työterveyspalveluja tuottavan työterveyslääkärin hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa talousjohtaja Kai Kauppinen kai.kauppinen@evl.fi tai
puhelimitse to 7.1.2021 klo 9-12, p. 040 8049 401.

Hakuaika päättyy 10.1.2021 klo 15.00. Hakemukset toimitetaan sähköisesti KirkkoHR – järjestelmän kautta.

Katso lisää ja hae: hameenlinnanseurakunnat.fi/tyopaikat

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi