Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö

HUS Kiinteistöt Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 12.4.2022 Hae viimeistään 5.5.2022

Vahvistamme nyt rakennuttamisyksikköä hakemalla

Projektipäällikköä

johtamaan suuria investointihankkeita, joiden vaativuus mitoitetaan valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Projektipäällikkö vastaa sairaalarakennusten rakennushankkeiden läpiviennistä. Tehtäviin kuuluvat suunnittelijoiden kilpailutus ja hankinta, suunnittelun ohjaus, urakoitsijoiden kilpailutus ja hankinta sekä sopimuksien hallinta moniammatillisen organisaatiomme kanssa.

Toivomme kokemusta rakennushankkeista rakennuttajana tai urakoitsijana sekä  neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä. Koulutustaso soveltuva korkeakoulututkinto tai työkokemuksen kautta pätevöitynyt rakennusinsinööri. Julkisten hankintojen osaaminen katsotaan eduksi.

Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut mm. mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Lisätietoa antaa rakennuttamisjohtaja Carl Sirén, puh. 050-427 9301.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 5.5.2022 mennessä täältä > löytyvästä linkistä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja valinnat on mahdollista tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi