Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö

Hartela
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 23.9.2022 Hae viimeistään 10.10.2022

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ LAHDEN YKSIKKÖÖN

Haluatko nukkua yösi rauhassa, ja olla hereillä ollessasi ylpeä tekemästäsi työstä? Tänään ja huomenna. Me Hartelassa teemme työmme niin hyvin, että jokainen voi olla ylpeä siitä mitä tekee. Rakennamme laadukkaasti ja kestävästi uusia koteja. Paikkoja, joilla on ihmisille oikeasti merkitystä ja joista voimme ylpeydellä todeta että me teimme sen.

Etsimme nyt Lahden toimipisteeseemme projektipäällikköä.

 Tulevat työtehtäväsi: 

Projektipäällikkönä johdat mielenkiintoisia rakennushankkeitamme kokonaisvaltaisesti suunnitteluvaiheesta tuotantoon ja aina takuutarkastuksiin asti. Saatat olla hakemamme henkilö, jos kykenet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia ja sinulla on ymmärrys rakennusprojektin kustannus- ja aikatauluhallinnasta.
Hoidat projektit pitkäjänteisesti loppuun saakka ja suhtaudut vastoinkäymisiin ratkaisukeskeisesti. Haluat myös ymmärtää asiakasta ja tuottaa hänelle lisäarvoa. Toimit Lahden yksikön rakennushankkeissa, joita on Lahdessa, Mäntsälässä ja Järvenpäässä.

Odotamme sinulta:

Rakennusalan soveltuvan koulutuksen lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, jämäkkyyttä ja aitoa halua tehdä töitä.
Olet luotettava ammattilainen jolle työn laatu on tärkeää. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja johdat omalla esimerkilläsi. Osaat hyödyntää työssäsi nykyaikaisia johtamis- ja tietoteknisiä taitoja.

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kasvavassa yhtiössämme sekä hyvät henkilöstöedut. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia, ja panostamme tähän esimerkiksi laadukasta johtajuutta kehittämällä. Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla. Meillä saat olla oma itsesi ja vaikuttaa aidosti omaan työhösi kannustavassa ilmapiirissä. Tule rakentamaan kanssamme hyvää huomista. Myös itsellesi.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa rekrytointi@hartela.fi Haku on voimassa 10.10.2022 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua. Lisätietoja tehtävästä antaa: Tuomas Ruponen
ke 28.9. klo 12-13.00 ja ke 5.10. klo 12-13.00, 050 444 1109.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi