Projektipäällikkö

Sijainti Vantaa, Järvenpää tai Ylöjärvi
Päivämäärät Julkaistu 6.3.2018 Hae viimeistään 16.3.2018

Cramo Adapteo hakee Projektipäällikköä

Haluatko olla mukana ratkaisemassa asiakkaidemme kasvavia tilatarpeita? Meillä työskentelet siirtokelpoisten tilojen parissa – moduulimme ovat moderneja, korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä.

Projektipäällikkönä olet kokonaisvaltaisesti vastuussa kunkin kohteen rakennusprosessista: kattaen projektin suunnittelun, budjettivastuun, asennuksen ja purun. Olet myös vastuussa siitä, että noudatamme rakennusmääräyksiä sekä turvallisuusstandardeja. Tässä roolissa toimit läheisessä yhteistyössä myynti- ja asennustiimin sekä asiakkaan kanssa.

Profiilisi

Hakemamme henkilö on koulutukseltaan rakennustekniikan insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on jonkin verran kokemusta työjohtajan tehtävistä eri projekteissa. Omaat kokemusta tiimien johtamisesta, jotka koostuvat niin alihankkijoista kuin omista työntekijöistä. Henkilönä olet järjestelmällinen ja sinulla on hallussa niin turvallisuuteen kuin laatuun liittyvät asiat. Olet aikatauluissa pysyvä ja kustannustietoinen. Pystyt priorisoimaan ja olet kykenevä itsenäiseen päätöksentekoon. Ymmärrät hyvin niin sisäisten kuin ulkoisten suhteiden merkityksen rakentaessasi luottamusta ja pitkäaikaista suhdetta niin asiakkaisiimme kuin kollegoihisi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan mahdollisuuden sekä itsenäisen työn organisaatiossamme joko Ylöjärvellä, Järvenpäässä tai Vantaalla. Koska tilaratkaisumme ovat siirtokelpoisia, työskentelet siellä, missä asiakasprojektimme kulloinkin ovat. Tämä tarkoittaa liikkuvaa työtä eri puolilla Suomea. Työskentelemme yhdessä sitoutuneiden työntekijöiden kanssa ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä.

Haastattelut ovat käynnissä, joten lähetä CVsi mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja antaa Laura Ylä-Autio laura.yla-autio@cramoadapteo.com +358 401498855.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi