Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö, infrarakennuttaminen

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 18.3.2024 Hae viimeistään 15.4.2024

Kiinnostaisiko sinua työ Helsingin kaupunkiympäristön rakentamisen laajalla tehtäväkentällä? Haluatko kehittyä projektipäällikkönä kaupungin näkyvimmissä hankkeissa?

Nyt haemme asiantuntevaan joukkoomme projektipäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen ohjaamaan suunnittelua ja rakentamista suurissa infrahankkeissa.

Toimit osana suuret infrahankkeet -tiimiä, jonka vastuulla on kompleksisten usein esim. allianssimallilla toteutettavien infrarakennushankkeiden projektinjohto ja ohjaus. Projektipäällikkömme toimivat kukin nimetyssä hankkeessa osana hankekohtaisesti kaupungin organisaatiosta rakennettavia projektinjohto-organisaatioita.

Tehtäviin voi kuulua esimerkiksi organisaation rakentamista, hankintojen läpivientiä, suunnittelun tai rakentamisen ohjausta sekä talouden ja aikataulun hallintaa ja seurantaa. Tehtävänkuvaa muokataan joustavasti osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti.

Tällä hetkellä ajankohtaisina projekteina ovat ainakin Kruunusillat, Länsiratikat (Länsi-Helsingin raitiotie), Länsisataman pikaraitiotie ja Viikki-Malmi-pikaraitiotie.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva opisto- tai korkeakoulutason koulutus. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kiinnostusta oman toiminnan kehittämiseen, kykyä suunnitella ja johtaa projekteja, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja ryhmätyötaitoja sekä valmiutta toimia verkostoissa.

Lisäksi toivomme sinulta aktiivista ja kehityshakuista asennetta sekä intoa kehittyä erilaisten uusien toteutusmuotojen osaajana.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Työskentely tapahtuu projektitoimistolla sekä toimialan toimipisteessä Kalasatamassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, että työ ei ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 4269,55 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja voit aina kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, Tiimipäällikkö Ville Alajoki, p. 040 334 7301, ville.alajoki@hel.fi.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta täältä > 15.4.2024 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat