Projektipäällikkö ja asiakaspalveluinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 30.11.2018 Hae viimeistään 12.12.2018

Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Toimintamme laajentuessa pääkaupunkiseudulla haemme nyt asuntorakennuttamiseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat itsenäisesti omaperusteisten asuntoprojektien rakennuttamisen tehtävistä hankesuunnittelusta hallinnonluovutukseen. Ohjaat suunnittelua ja vastaat projektien etenemisestä aikataulussa taloudellisten tavoitteiden mukaisesti.

Olet joko kokenut asuntorakennuttaja tai sinulla on vahva motivaatio kasvaa tulevaisuuden tekijäksi. Ymmärrät asuntoliiketoimintaa, olet kiinnostunut hyvästä asumisesta ja työskentelytapasi on asiakaslähtöinen. Pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen. Olet aikaansaava, energinen ja innovatiivinen tiimipelaaja – oikea asenne on ratkaisevaa.

Lisätietoja tehtävästä: Martti Kangas, Kangas & Svinhufvud Oy, puh. 040 700 7754 tai martti.kangas@kangassvinhufvud.fi

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Tarvitsemme asiakaspalveluun lisävahvistusta pääkaupunkiseudulle. Mikäli sinua kiinnostaa itsenäinen työtehtävä notkeassa ja nuorekkaassa asiantuntijaorganisaatiossa, saatat olla etsimämme henkilö!

Vastaat asiakaspalvelusta ja asukasmuutosneuvotteluista yhteistyössä asiakkaiden, myynnin ja työmaiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa muutostyöohjeiden laadinta ja työmaatarkastukset. Olet aktiivinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä. Sinulla on myös luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä halua kehittää asuntorakentamista asiakkaan näkökulmasta.

Sinulla on rakennusalan koulutus sekä nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista. Kokemus uudisasuntopuolelta sekä asiakasmuutostöiden tekemisestä katsotaan eduksi.

Lisätietoja molemmista tehtävistä: yksikönjohtaja Kari Kuittinen, puh. 040 142 4800 tai kari.kuittinen@peab.fi

Tämä on tilaisuutesi päästä mukaan mahtavaan porukkaan tekemään huikeita taloja. Jätä hakemus palkkatoiveineen ja CV 12.12.2018 mennessä: peab.fi/rekry

Verkkosivuiltamme voit lukea, kuinka me toimimme kunnon rakentamisen puolesta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi