Projektipäällikkö ja projektisihteeri

Päivämäärät Julkaistu 30.12.2019 Hae viimeistään 20.1.2020

Haemme DYNAAMISTA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kasvuyritykseemme Espoon Keilaniemeen.

Onko sinulla jo kokemusta talonrakentamisen projektinjohdosta ja haluat saada myös laajempaa organisatorista vastuuta?  Oletko järjestelmällinen kehittäjä, joka haluaa olla mukana kannattavan kasvuyrityksen päätöksenteossa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Projektipäällikkö.

Tehtävänäsi on hankkeiden tulosvastuullinen johtaminen ja taloprojektien rakennuttamisen laadukas läpivienti yhdessä tiimisi kanssa. Vastuuseen kuuluvat projektien suunnittelu, suunnittelujen ohjaaminen, budjetointi, kilpailuttaminen, seuranta, resursointi, laadunvalvonta ja toteutus. Olet valmis käärimään hihat, johtamaan projekteja alusta loppuun ja saamaan tiimisi toimimaan saumattomasti yhteen. Katsot myös eteenpäin ja kehität toimintamalleja vastaamaan tulevaisuuden kasvun tarpeita.

Tarjoamme kasvavan yrityksen haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön.

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. arkkitehti, rakennusinsinööri) ja  yli  5 vuotta alan kokemusta mieluiten asuintalojen rakentamisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet: MS Office, MS Project, Procountor tms. kirjanpitojärjestelmä kokemus.  Hyvät kommunikointi taidot: suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Haemme uskottavaa, vastuuntuntoista ja luotettavaa avainhenkilöä.

Olet nopeasti asioihin tarttuva ja oma-aloitteinen projektinvetäjä. Tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen. Haluat kasvaa yhdessä yrityksen ja muiden avainhenkilöiden kanssa ja olla osa kasvutarinaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden kasvaa töiden kanssa yhä haastavampiin kokonaisuuksiin. Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi 20.01.2020 mennessä osoitteeseen: careers@settle.fi.

 

PROJEKTISIHTEERI

Settlen puolen tusinaa ammattilaista osaavat talohankkeisiin liittyvät asiat, mutta projektien määrän ja suuruusluokan kasvaessa olisi tarpeellista löytää nykyisen projektisihteerin rinnalle ja projektiryhmää vahvistamaan kokenut projektisihteeri rakennusprojektien dokumentointiin, sisäiseen ja ulkoiseen tiedonvälitykseen sekä talouden seurantaan. Projektisihteerin tehtäväkenttä laajenee jatkuvasti kasvun myötä ja on siten muokattavissa – pääset alkuun kollegojen tukemana, mutta lopulta tehtävä muokkautuu osaamisesi varaan. Siksi haettava projektisihteeri on ennakkoluulottomalla ja reippaalla asenteella varustettu, jo kokemusta kerryttänyt ammattilainen, joka ottaa tärkeät tehtävät haltuun ja vastuulleen.

Settlen tyylikkäällä toimistolla työskentelevät mm. myynnin ja johdon asiantuntijat, sisustussuunnittelija sekä lähin sielunkumppanisi projektisihteeri. Toimistolla piipahtavat myös potentiaaliset ja nykyiset asiakkaat, yhteistyökumppanit, sekä useimmiten työmailla työskentelevät projekti- ja työmaanjohtajat. Tulevat kollegasi ovat fiksuja ja kiinnostuneita työstään. Avotoimistossa on yleensä rauhallista, ja taustalla saattaa soida hiljainen musiikki. Toimisto sijaitsee Espoon Keilarannassa lyhyen matkan päässä metrosta, mutta liikut myös lähialueilla työmaapalavereissa, joten autosta ja ajokortista on tehtävässä hyötyä. Rakentamiseen ja projektinhallintaan liittyvä osaaminen auttaisivat suuresti työskentelyä, kuten myös kokemus talousohjelmien käytöstä (esim. Procountor). Työkieli on suomi, mutta asioita hoidetaan tarvittaessa myös englanniksi.

Tehtävä tuo nykyisiin projekteihin kaivattua lisävoimaa mutta toiminnan kasvaessa voit myös kehittää työkuvasi.  Settlen partnerit ja kollegat toivovat, että työ ja tekijä löytävät toisensa niin hyvin, etteivät he halua työskennellä jatkossa ilman sinua. Sinua on jo odotettu.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden kasvaa töiden kanssa yhä haastavampiin kokonaisuuksiin. Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi 20.01.2020 mennessä osoitteeseen: careers@settle.fi.

Katso myös: www.settle.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi