Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö ja valvoja

Ahma insinöörit Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 30.6.2023 Hae viimeistään 31.8.2023

Haemme talonrakennus- ja korjaushankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kokenutta

Projektipäällikköä

toimimaan asiakkaan konsulttina ja edustajana projektin muihin osapuoliin nähden sekä vastaamaan hankkeen johtamisesta ja rakennuttamistehtävistä hankesuunnittelusta takuuaikaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) ja vähintään 5 vuoden kokemusta rakennuttamistehtävistä vastuullisessa roolissa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asiakaslähtöinen ajattelutapa, hyvät johtamis-, organisointi- ja koordinointitaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. RAP-/RAPS-pätevyys katsotaan eduksi.

Valvojaa

toimimaan talonrakennus- ja korjaushankkeissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri AMK tai rakennusmestari) ja aiempaa kokemusta rakennustöiden valvojan ja/tai työmaan työnjohtotehtävistä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asiakaslähtöinen ajattelutapa, hyvät tiimityötaidot ja intohimoa kehittää omaa osaamistasi. RAV-/RAVS-pätevyys katsotaan eduksi.

—–

Tarjoamme mahdollisuuden toimia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa hankkeissa. Työ on itsenäistä ja työjärjestelyt joustavia. Meillä työ­hyvinvoinnistasi huolehditaan yksilötasolla, ja tuemme koulutusta muun muassa pätevyyksien saamiseksi. Työkohteet ovat pääkaupunkiseudulla ja toimistomme hyvien yhteyksien päässä Haagassa. Autamme tarvittaessa kauempaa tulevia asunnon löytämisessä ja muutossa.

Odotamme yhteydenottoasi! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@ahmagroup.com. Haku on voimassa 31.8.2023 asti, mutta paikat täytetään heti kun sopivat asiantuntijat löytyvät. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Heikki Malaska, heikki.malaska@ahmagroup.com. Jos haluat lisätietoja puhelimitse, ilmoitathan yhteystietosi em. sähköpostiin.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat