Projektipäällikkö linjasaneerauksiin Blucon Oy:lle

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 24.3.2020 Hae viimeistään 29.3.2020

Blucon Oy on kasvava yritys, joka on ottanut jalansijaa linjasaneerauksissa PK-seudulla. Liikevaihto on tuplaantunut vuosittain ja kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihto on n. 4,5 M€. Toimisto sijaitsee Vantaan Vehkalassa. Meillä on hyvä työyhteisö ja välitön ilmapiiri. Kohtelemme kaikkia samanarvoisesti, olit sitten duunari tai toimitusjohtaja.

Haemme nyt projektipäällikköä linjasaneeraushankkeisiimme. Tässä on hyvä mahdollisuus sinulle, joka olet valmistumisen jälkeen ehtinyt olla työnjohdon roolissa vastaavissa hankkeissa pari vuotta. Pääset omalla tekemiselläsi luomaan rooliasi, eli mikäli vastuuta haluat, niin sitä myös annamme. Toivomme sinulta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta, mutta yksin emme ketään jätä. Tukenasi on hyvä tiimi ammattilaisia. Voit myös olla pitkän linjan kokenut ammattilainen, sillä työnkuvaa on mahdollista muokata osaamisen mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Projektipäällikkö linjasaneeraus
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Vantaa
TYÖN KESTO:
Työsuhde on vakituinen ja tehtävä kokoaikainen, työsopimus solmitaan Blucon Oy:n kanssa. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?
  • Rakennusalan koulutusta (DI, ins. AMK), koulutus ei kuitenkaan ole pakollinen, mikäli sinulla on työnjohdosta ja linjasaneerauskohteista vankka kokemus.
  • Esimiehenä olet johdonmukainen ja reilu.
  • Vastaat urakoitsijoiden koordinoinnista, aikatauluttamisesta ja kustannuksista (putkarit ja sähkärit ovat omia työntekijöitä).
  • Olet asiakaspalveluhenkinen, apunasi kohteissa on asukasmuutostyöinsinööri.
  • Sinulla on halua ja ideoita kehittää yrityksen prosesseja.
Mitä tarjoamme sinulle?
  • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yrityksen toimintaan alun kasvavassa vaiheessa.
  • Etenemismahdollisuudet esim. tuotannon johtajan rooliin parin vuoden sisällä.
  • Pitkän tähtäimen tekemistä.
  • Reilun palkkauksen ja projektikohtaiset kannustimet, joista oikeasti maksamme bonusta.

Lue tästä linkistä miten Joni pääsi uusiin tehtäviin >

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Työsopimus tehdään suoraan Blucon Oy:n kanssa, aloitus on sopimuksen mukaan. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää hakemuksen tästä linkistä.

Soita Sonjalle 040 508 5162 tai Juholle 050 514 9958, sähköpostit tulevat perille osoitteisiin sonja.vainio@varvaamo.fi ja juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.3.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi