Projektipäällikkö (LVI)

Sweco
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.12.2021 Hae viimeistään 17.1.2022
 

Haemme Helsinkiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ (LVI)

Haemme toimitilojen uudisrakentamiskohteisiin projektipäällikköä LVI-suunnitteluprojektien koordinointiin ja johtamiseen. Projektipäällikkönä johdat oman suunnittelutiimisi työtä vastaten suunnitelmista niin viranomaisille kuin asiakkaille. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa ja välittömässä ympäristössä alan parhaiden suunnittelijoiden kanssa. Mahdollistamme ja tuemme edelleen kehittymistäsi. Kohteemme edustavat vaativia ja poikkeuksellisen vaativia toimitilakohteita laaja-alaisesti. Tietomallintaminen on meille arkipäivää.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla

  • LVI-tekninen koulutus (Ins., YAMK, DI)
  • kokemusta MagiCAD-/Revit -ohjelmistojen käytöstä
  • asiakaslähtöinen asenne.

Arvostamme lisäksi

  • hyvää yleistä ymmärrystä liiketoiminnasta
  • hyvää kommunikointikykyä
  • silmää kokonaisuuksien hallinnalle.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin >

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Torkki, puh. 050 4005390, etunimi.sukunimi@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 17.1.2021 mennessä täällä. 

Swecon talotekniikkatoimialan asiantuntijat tarjoavat LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi