Projektipäällikkö (maanrakentaminen) ja Työpäällikkö (pientalorakentaminen) – Den Group

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 5.7.2021 Hae viimeistään 18.7.2021

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 450 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa. Tuotemerkkejä ovat Designtalo, Talliosake, Finnlamelli sekä Ainoakoti. Kotimaan markkina-alueen lisäksi DEN Groupilla on kansainvälistyvää liiketoimintaa, Talliosake tähtää ulkomaille ja Finnlamelli panostaa kansainvälisiin vientimarkkinoihin.

Haemme sekä projektipäällikköä maanrakentamiseen että työpäällikköä pientalorakentamiseen. Tontti+Talo on DENin konsepti, joka ratkaisee ja toteuttaa asiakkaiden kotiunelmat pääkaupunkiseudun parhailla paikoilla. Projektipäällikkönä vastaat kohteidemme maanrakennustöistä. Pidät projektit hallinnassasi tehokkaasti ja kustannustietoisesti sekä vastaat käytännön yhteistyöstä urakoitsijaverkoston kanssa. Sinun ei tarvitse vielä olla kokenut tekijä, voit olla juuri koulusta valmistunut rakennusmestari/-insinööri, jos olet ehtinyt saada käytännön työkokemusta esim. työnjohtoharjoittelun kautta. Tärkeintä meille on into ja halu oppia. Me perehdytämme sinut tehtävääsi ja työskentelet tiimissä muiden projektipäälliköiden kanssa.

Työpäällikkönä sinun tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa. Toimit asiakkaan luottohenkilönä koko rakentamisen ajan aina takuuajan päättymiseen asti. Pientalokohteita on tyypillisesti käynnissä useita samanaikaisesti. Hyvä tausta tehtävään on kokeneella työnjohtajalla tai rakennusalan yrittäjällä, joka haluaa siirtyä palkkatyöhön tai vaihtoehtoisesti voit olla juuri koulusta valmistunut rakennusmestari/-insinööri, jolla on jo jonkin verran työnjohtokokemusta. Me perehdytämme sinut tulevaan tehtävääsi ja työskentelet tiimissä muiden työpäälliköiden kanssa.

TYÖTEHTÄVÄ: Projektipäällikkö maanrakennus tai Työpäällikkö pientalorakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
PK-seutu

TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan DEN Finland Oy:n kanssa.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Juho Palosaari (ajalla 12.7.-30.7) p. 050 514 9958 tai juho.palosaari@varvaamo.fi tai Sonja Vainio (ajalla 5.7.-9.7 ja 2.8.-8.8.) p. 040 508 5162 sonja.vainio@varvaamo.fi.

Hae työpaikkaa alla olevista linkeistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla.

Haku tehtävään päättyy 18.7.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Työpäällikkö hakulinkki http://varvaamo.likeit.fi/advert/29936154

Projektipäällikkö hakulinkki http://varvaamo.likeit.fi/advert/29936206

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi